Sunday, September 17, 2017

Comeback?

Posted by Zurin Zakarya at 11:26 PM
Hi Uollzzzzz!! Assalamualaikum!

Well! i'm back! i'm back! Meetz me again? Well, Sorry about 8 month, aku meninggalkan dunia blogging ni..Reasons why? Yeah, already explained on my previous, previous and previous post...........i don't need to explain again? yeah! i answers back my own question, NO NEED! hahahaha :P

Okay, back to my personal life after berbulan tinggalkan dunia blogging untuk 2017 ni, overall, okay la and everything goes well,i'm glad i still i can remains and keeps my strength up, even around this 2 month, me just like my emotional keeps up and down with everything.So, for this month, coming up to the new week on tomorrow..first to start up, my first post, i really missed my sister, my inspiration, my strength, that is my 2nd beloved sister, Kak Wanie..

Ghindduuuuuuu Gilaaaa Oooiiiii, Her spirit, and advices yang sentiasa bersama aku sepanjang my kakak ni cuti bersalin, macam2 aku harungi, suka dan duka, marah, geram, bengang, frust..sumalah, but her advices and guidance always be with me..that's the main key, aku cuba kuatkan diri aku berada di tapak kaki insan yang bernama zawani ini, insan kedua yang aku sayang seperti kakak aku sendiri ni, dia bagi peluang aku merasa apa yang dirinya dah tempuhi lebih lama daripada aku yang masih setahun jagung di kilang tersebut..tanpa dia bagi peluang seperti yang aku dapat sekarang ni, tak mungkin aku masih bertahan sampai sekarang ni..

Dear Kak Wanie, terima kasih bagi peluang yang berharga ini untuk diri zureen yang masih kosong dan banyak yang perlu belajar dari kak wanie, sampai mati zureen hargai dan akan ingat atas peluang yang tak mungkin zureen tak dapat kat tempat lain...Walaupun kadang2, kalau zureen mengadu itu dan ini di FB suma tu, zureen anggap itu sebagai pengalaman dan "something" yang zureen kena sentiasa beringat,untuk berdiri dan bertahan seperti kak wanie bertahan seperti sekarang. Thank you for accept me as your sister and i appreciated it kakak <3. Banyak sangat story, i want to share with u dear sis...i keep hold it and patiently waiting u to comeback again, listen to your voice and everything about you,You such a good leader and good sister to myself :') and i really missed you so much kakak <3

So, as advice...untuk yang masih mencari pekerjaan yang stabil untuk diri sendiri or fresh graduate or whoever you are..kalau dapat kesempatan bekerja and if ada chance or something that you may think you can't able to do, just give it a try..you may able to do it, with believe yourself, level up your motivation, don't give up even though sometimes, you still feel upset and don't wanna do everything and feels like want to resign or whatsoever,just do this believe yourself and negative perceptions you think, it will gone and pufff go awayy,that's all

That's all for today, i try to comeback again..well with another post as my life as fangirls of kpop?hahaha...see you next post! Daaa~~!! assalamualaikum

ZurinZakarya

0 comments:

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review