Monday, September 14, 2015

Bravo Lima Terbaik!! #Bravo5 #BravoLima

Posted by Zurin Zakarya at 5:27 PM

Assalamualaikum. Gud evening and how are you, my lovely and charming followers? Harap sihat la yer ^^


iolzzz semalam, p menghabehh duit, tonton wayang latest local movie,Bravo 5.


mehh hakakk nak belanja gambo siket bukti da menyokong filem tempatan terbaik ni. Hahahaha.



Bravo 5,memang the best punya filem perang tempatan. Its based on, reality story from commander team.


I punya review. As penonton, iolzzz okay je, puas hati.1)Jalan cerita yang best 2)Para pelakon yang mantap 3)mesej yang nak disampaikan dalam cerita tu, sampai n boleh "feel" So pada iolzz everything's perfect tu me.


kurang tu,ada lah, but i'm not an expert to post and mentioning kekurangan dalam #Bravo5 ni. Itu serahkan sahaja pada yang pakar untuk cerita selanjutnya.


lastly,to conclude.#Bravo5 must have on watchlist for movie time. Tak Rugi. Berbaloi. That's all from me.Assalamualaikum.

0 comments:

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review