Sunday, January 18, 2015

#azam2015

Assalamualaikum



Picture Credited to Original Owner

Pe Kabar? How you doing, my beautiful & handsome followers?

Time iollzzz tengah menghupdateee blog ni,mesti uolzzz tengah layan #AJL29 kan?


iolzzz nak tengok, tapi sebab favorite iolzzz #AkimAhmad  tak tercalon, so iolzzz amik keputusan iolzzz stay dalam room2 n hupdateee blog


2015 already coming and ghasanya dah nearly 2 weeks in January, nak cepatnya masa berlalu nak masuk bulan Februari dah.
apa citer iolzzz sepanjang iolzzz senyapkan diri dari dunia blog ni?
macam2 iollzzz buat..
nanti iolzzz update post ala2 #lempaqbelakang or in englishnya #throwback2014 , nyahahaha, jelas disitu kegedikan ko zuryn..
 
ye lah,kan..manalah nak taw kot yang mai singgah blog iolzzz ni ada yang ghindu kan..kot ada yang nak mai stalker ka..kot ada niat lain..ka..mohon jangan buat yer..dapat kat aku siap ko! cekikx2 nanti.. adalah jugak yang boleh tengok kan apa yang iolzz buat sepanjang iolzz senyap sat dunia blogging ni..


  rindu tak kat weolllzz?
haishhh,giler tak ghindu? op coz la #ghinduuuu... bajet cam ramai je kan followers?walhal xde pun...ntah2 dah lupa apa aku penah aktif dulu..hahaha
Nanti iolzzz update banyak2 yer.. bagi ramai balik #followers then pastue bolehlah gossip mossip #makjemah dengan iolzzz..hahaha



back to #2015 title post.. iolzzz punya #azam2015 adalah :

a)meneruskan #azam yang dahulu2


b)kurangkan #kpopping (dah tua ooiiii....kurang2kan la ckitt, almaklum nanti xkawen la aku.. xde kaitan antara hidup dan mati..hahaha)

Kurangkan #kdrama tu? macam payah sikit..so its out of category for my azam

c)Cari #ghojee (Tengah jadi penganggur terhormat iolzzz sekarang... Sobs Sobs)

d)Cari #jodoh dah #25 (nak tunggu #LeeJongSuk masuk minang lambat sangat..hahaha, Gurau2, ada jodoh kahwin la yer..xde jodoh, kenalah teman usaha cari..hahaha xD)

e) nanti iolzzzz pk..hahaha


dah..iolzzz penat dah menaip..iolzzz nak sambung customize template, nanti iolzzz update. Janji tak tipu..nanti iolzz update post..tunggu je..hahaha

byeee uollzzzz... Assalamualaikum..



No comments:

Post a Comment

Join us on Facebook