Wednesday, February 8, 2012

남우현 & 김성규 for "Gwanghamun Love Story" Musical

Posted by Zurin Zakarya at 10:26 AM

For Those Didn't Like This Post
Just Click This
At Your Window



Another Post Bout Woohyun :)
Starting from 7/2/2012 until 11/3/2012 Woohyun & Sung Kyu..
Make Their 1st Debut In Acting for Musical Theater for:"Gwanghamun Love Story"
I'm Wishing No Love Scene Like Kiss Scene n Bla Bla Bla Scene That Relate To Woohyun..
It Makes Me Hurt, If I Know Had Love Scene Like That...
Lol,Joking Only
This Special Photo from Their Musical Theater..

Always Look Handsome n Cute^^!

Sung Kyu Oppa,Cute Leader^^!

With The Other Actor from "Gwanghamun Love Story" Musical


from : nonlimitinfinite


Dear Malaysian Inspirit: Lets Support Our 2 Favorite Boys Acting Debut
~Inspirit Always Love Infinite~

p/s: maaf ya,kalau ada yang tidak suka pada post ini..hari ini saya just nak post pasal favourite boys group saya ini..n lagi sekali saya nak bagi tahu,kalau tidak suka...sila click [X] di window anda..sekian,terima kasih,assalamualaikum n BaiBai.

4 comments:

Aziatun Ayub said...

zuryn, woohyun ni yg time bouquet tu die suka kat slh sorg pom KARA kn?

Zuryn Zakarya said...

Atun: Ha'ah Betullah
Woohyun Ni Suka Kat KARA's Seungyeon Time Diorang Jadi Guest Artist Untuk Bouquet..
Saya Cemburu..Hahaha^^!

Aziatun Ayub said...

haaa betul laa. time tu sweet sgt die gn seungyeon tu kannn. time tula minat infinate. hehe.

Zuryn Zakarya said...

haha^^! time tu xsilap infinite baru debut..tak berapa minat sangat,tengok pown xde feel je lagi ,sebab tengok suma cam selekeh je lagi,haha^^!,muka pown cam xmatang je lagi..tapi pas dah minat masa BTD comeback,bila tengok balik bouquet,jeles pulak..haha :P infinite already grown up^^!

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review