Saturday, July 9, 2011

ZE:A'sKevin&Junyoung Ideal Girl...??

Posted by Zurin Zakarya at 10:20 AM

Assalamualaikum!
Hmmm..Sebelum nak ngarut sal K-pop2 ni..
aku just nak bagi ingatan pada remaja-remaja di luar..
especially di KL tue..
tolonglah dan janganlah terlibat dengan perhimpunan bersih tu ea..
sbb it will affect your future life..aku merayu sangat2..

Ok! itu sudah selesai..
yelah..hal dalam negara kenalah pentingkan dulu..
(sbb nanti ada orang sindir lak,kata aku xamik taw sal hal negara...)
then barulah merepek-repek sal K-Pop lak an..
Yeah,After i read the article about Bersih at Yahoo!
i turn out to Daily K-Pop Article,& bit interest to this article:
ZE:A Ideal Girl...?

The most jawapan yang paling aku suka,jawapan
Leader's JunYoung & Australian Men's Kevin :D



Moon JunYoung : A girl that is good to parents/elderlies, knows how to cook soup cause he can’t have meals without it
(ha~~suka2!!)
(xpe JunYoung,nanti i improved kan lagi skill memasak soup,ea..)hahaha
Kevin : A kind-hearted girl
(Nahhhh~~simply answer,but has deeper meaning...)
(Kevin ahh~~i'm sure that me..hahaha :P)

Hmmmmm...Perasan je la cik zuryn ooiii...
kalau ideal girl tu ko..
mmg dah jadi menda laen la..zuryn ooiii..haha :P

P/S: Ni semua hanya pos syok2 sendiri bagi menghilang kebosanan pada hari sabtu ni..
(so!pada yang xsuka jangan baca!!)

~~~~~~~~~~~~~~~~SEKIAN,THE END~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

0 comments:

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review