Join us on Facebook

Tuesday, July 12, 2011

MBLAQ's "Mona Lisa" Comeback!!!


(WARNING!!!)
(PADA YANG TAK SUKA or ANTI K-POPPERS,SILA JANGAN BACA!!!)
Assalamualaikum n Annyeong A+ Out There's :D
Our Beloved MBLAQ's Back With new 3rd Mini Album..
(Gosh! I Think r 2011 is the year of Boy's Group Comeback)
(Am i Rite,K-Popper Out There?)

They Back with new single "Mona Lisa"

Berdasarkan dari kefahaman aku..
Lyric lagu ni macam sorang lelaki ni merayu,pada kekasih hati or Girl's diorang kembali disisi dia,then dia xnak la kekasih hati dia, just bagi respond pada dia,cam pandangan seperti "Pandangan Mona Lisa"(or lebey kurang,biar cam lelaki tue mengharap je la,tanpa ada sebarang jawapan dari gf dia..)

I Think this comeback is the best comeback from MBLAQ
sbb terserlah kematangan n also kekuatan vokal diorang..
n first time n ever,i listen CheonDung got his own part in "Mona Lisa"

Pada yg belum download/purchase secara Online
please do now!!
all the track-lists are super super super AWESOME..
(Nak Link?Ermmm...I Know A+'s Out There Memang Rajin2)
(So,Carik Sendiri Yerr... :D)
But,Kalau Concept Photo tu,i'm glad je nak kongsi ngan korang.. :D
Here Is TaDa~~~~~~~~~~~









~~~~~~~~~~SEKIAN,THE END~~~~~~~~~

No comments:

Post a Comment