Wednesday, July 13, 2011

I'm Still 20 Years Old!!!

Posted by Zurin Zakarya at 11:46 PM

Assalamualaikum!
Sebelum aku nak lelapkan mata aku jap lagi..
Sajer la nak merepek2 ngan korang..
(xpe kan?xpe kan?)^^!
kali ni punya post xnak warning apa2,sbb this post is just only for fun..
Actually sebenarnya aku dah lupa da nak post menda ni..
Tapi disebab aku tengok gambar kat bawah ni..
tiba2 teringat n post gak..hehehe :P

(Agak2 an,kalaulah korang ternampak aku pakai topi cam kat gambar ni..)
(Korang nak tegur tak aku?)
(Haahhhh,Jawab2....!!):P

Hehe..n berkenaan dengan apa yang aku lupa tu,tadi petang,aku dapat call dari Pejabat Pilihan Raya Pulau Pinang,Sbb aku ada mendaftarkan nama untuk Pilihanraya for this year kat Dewan Millenium baru2 ni..Pegawai tu,cakap..diorang tak boleh proses borang aku,Sebab aku belum cukup 21 tahun lagi..(dalam hati aku masa tu,memang macam "WHAT? TAK BOLEH PROSES LAGI?") Tapi bagus gak benarnya..Maknanya selagi birthday aku 2/9/1990 muncul..Aku Still 20 lagi lahh,yerr korang...Haha XD

So,Treat me as 20 years old person,not 21 years old person n apa yang korang nampak kat about me,tu propa semata2..haha XD

Ha~~tu je la aku nak bagi taw..
Dah2~~! Tido Semua..Tak Yah nak Blogwalking Malam2 ni Dah...~~~!
Bye,GoodNight n Annyeong!! :D

~~~~~~~~~SEKIAN,THE END~~~~~~~~~

0 comments:

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review