Friday, July 15, 2011

Goliath Band - Masih Disini Masih DenganMu

Posted by Zurin Zakarya at 10:16 PM

Assalamualaikum!
Annyeong! :D
(Hah,aku taw..mesti anda2 suma pelik tgk tajuk posting saya...
(bajet cam ada followers je an,aku ni..)

Ok,lah malam ni sajalah aku nak berkongsi
one of the most favorite indonesian's song that i like

Goliath Band - Masih Disini Masih Denganmu
(Actually,Jujurnya lah,aku Xtaw langsung pasal band ni..)
(Taw pun,after my roomate masa part 4,Hanis introduce kat aku..)
Aku ingat lagi..sampai post la lyrics lagu ni kat FB n tag kawan2 aku
Gara2 Minat punya pasal..hehehe :D

The Lead Vocalist,Ary had a good voice! softy voice n sometimes a bit cute, i think..
ok la,i'm not 100% Golivers(Goliath Band Fans Club)
Because I Just Know 3 or few songs only..
xtaw semua pown..
Ary also penah reply tweet saya di twitter..
Jangan Jeles yerrrr..hehehehe :D

sekali salah apa salahnya kan,dengar lagu berbahasa melayu pula..
tapi it's depend to the quality of music
yang sedap,menarik didengar,artis yang nyanyikan tu pun berkualiti..
baru akan suka dan layan..
Nanti kalau tak layan langsung,ada pulak kan yang mengata nanti..

Enjoy :D



0 comments:

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review