Wednesday, June 8, 2011

T-ara,Super Junior & 2PM

Posted by Zurin Zakarya at 11:22 AM

Assalamualaikum
Annyeong Yeorobun!
Today I'm Back..
OK! Hari Ni Ada 3 Hot Stories
Yang Aku Nak Kongsikan Sal 3 My Korean Idol Group Favorite..
Super Junior, T-ara & 2PM

Super Junior

da Official Release Digital Single
for Bonamana Japanese Version In the Middle May,
n now mini album of Bijin(Bonamana) Japanese Version officially da release
beserta dengan gambar2 exclusive utk album ni..


nak download link?nak tengok concept photo untuk album ni?
(ehmmmm...carik sendiri...!)

T-ara


Hot News! T-ara akan kembali pada 1st July ni dengan "Bo Peep Bo Peep II"
(Ha~~i know you all diluar sana,excited ni....)
title untuk comeback song diorang this july : "RolyPoly"
tajuk untuk next album diorang : ‘John Travolta Wannabe‘
(ala2 cam Hoot pulak,bila di"imagine" kan...)
(tapi,to me T-ara are much better than SNSD,because all k-poppers know rite SooYeon Singing Ability n disupport oleh "Eunjung""Hyomin" & "Jiyoun" vocal)
(that's my opinion,jangan marah ye SONE's sekalian...)

2PM


You Allz Kpop Fans sumer mesti da sediamaklum kan,pasal 2PM Japanese Debut..
so next month maybe diorang akan ada korean comeback for 2nd Album..
gambar dibawah ni diambil dari Twitter JYP


that's all from me..
ni sekadar hiburan semata2..
jangan sebab pasal hiburan..korang lalai & lupa
akan tanggungjawab korang pada ibubapa,agama & negara
minat camne sekalipun kita dengan music k-pop
we're still MALAYSIAN.. & for the muslim kitorang masih lagi beragama ISLAM..
Jangan nak bikin masalah..
masing2 ada minat tersendiri pada music..
jadi biar lah kitorang dengan music yang kitorang suka..
janji jangan abaikan tanggungjawab pada agama,kedua ibubapa & negara..

p/s : saya tak perlukan komen2 yang nak mengondem or mengata..

0 comments:

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review