Monday, May 23, 2011

SUNSHINE SMILE CONTEST


assalamualaikum....
annyeong..
hmmm...xnak citer panjang2..just straight to the point je,okay?arraso?
firstly, i want to wish a lot of thank u to my beloved friend
Dyla sbb tag zuryn utk contest ni..

As been promised from the owner yang anjurkan contest ni..
contest ni da bermula pada semalam(22/5/2011) n hadiah utama untuk contest ni agak expensive n the best la..
nak tengok?
ha~~TaDa~~~~
(hmmm..terbeliak biji mata korang...)^^

POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600..


Aku brief la ckitt sal contest ni :
CONTEST APE NI?
Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah. Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011


Berminat,Uallz2 diluar sana?
Butz!before i join n Uallz2 diluar sana2 berminat nak join this
we should follow this one :
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:
contoh :

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-shttp://www.blogger.com/img/blank.giftarts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)

Dengan rasa rendah dirinya..
sy attachkan gambar saya yang biasa n serba serbi kekurangan ni..

"Senyuman saya paling ceria sebab disaat ini buat pertama kali dan juga buat kali terakhirnya saya menjadi "ahli sihir" untuk program yang saya sertai di universiti"

Dengan murah hati saya tag rakan2 blogger sy :
1. Amiey White
2.Cik Mot @Yana

sekian dari saya..
terima kasih dan saya berharap..saya menang(hehehe,gurau2^^)

No comments:

Post a Comment

Join us on Facebook