Saturday, May 28, 2011

Penyimbahan Asid

Posted by Zurin Zakarya at 10:59 AM
Sekarang Kes Jenayah Penyimbahan Asid Semakin Menjadi2 Di sekitar kawasan Kuala Lumpur n Selangor..
So,pada Girls yang stay kat sana..
please berhati2..
aku risau..
xnak la bertambah2 lagi mangsa pada orang yang uat khianat ni..
hope satu hari nanti..
biarlah adik,kakak or mak pada orang yang uat khianat simbah2 asid ni,kena balik..
takde perikemanusiaan betul!..

hmmmm.......

walaupun perkara tu,berlaku kat kuala lumpur..
tapi,girl2 di seluruh malaysia ni..
pleaselah,berhati2..
sebab orang jahat ni bukan ada kat satu tempat je..
merata2 dia ada..
so,please la berhati2..
(pesan kat diri sendiri gak...)
ni gmbr tmpat2 yang selalu la kowt,menjadi lokasi pilihan si penjahat2 ni..

(walaupun..ada yang kat KL tu da lebey taw..,aku nak share gak sebagai peringatan..)

0 comments:

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review