Monday, May 30, 2011

New Korean Rookie Groups :D

Posted by Zurin Zakarya at 11:30 PM

Annyeong Yeorobun(Kpop Lovers) :D
ha~~mungkin this entry,aku agak late ckitt la,
wahai kpop2 lovers diluar sana..
tapi,xkira!still gak nak share..haha ;D
korang,yang kerap follow allkpop..
n watch mnet countdown,kbs music bank,mbc music core n sbs inkigayo
mesti taw an this year,2011 banyak sangat group baru debut,
(aku kira this year,nyerr..last year nyer,aku tak masukkan lam list)
yang tumbuh ibarat cendawan ni..
antaranya cam :
B1A4
(nama group ni,mengikut blood types setiap ahli member lam group ni..)

(cute?)
(yeahhh..totally!!)
lagu baru diorang O.K! mmg OK! habis la..
Rania

This group mmg sesuai la,untuk 'abang2' yg katanya "xminat" kpop tue..
tapi dok anti n meluat pada kitorang,gurlz2 yang layan kpop ni..
(walhal,baek punya dok layan 4 Minute la,SNSD la,T-ara la..haper punya olang la ni)
lagu baru diorang
Dr.Feel Good
(erm,okay2 je la..pada aku...)
Boyfriend

group ni lak..mmg sesuai utk noona2 fans cam aku ni..
siyesly,this group,tersangat2 la "CUTE"
klu tgk mv diorang.rasa cam nak cubit je,pipi diorang2 ni..
n for the information..
this group,dua daripada ahli lam group ni adik beradik kembar..
(xnak citer lebey,korang carik sendiri klu nak taw selanjutnya...)
diorang ni baru je debut dengan lagu " Boyfriend"
A-Peace/Double B21

This group mmg xtaw nak komen apa la da kan..
sbb terlalu ramai..
lagu debut diorang: Lover Boy
(susah mau pilih yang mana satu ma..) (gurau2..)
tapi group ni,dah dibahagikan kepada 3 sub group rasanya
JADE,L.A.P.I.S n ONXY
(aku taw,korang maybe gelak tgk nama subgroup L.A.P.I.S an..)
(bkn salah diorang..tapi salah manager or agency yang handle this group..) XD
A-PINK

group ni agak interesting la jugak..
diorang ni kira sebumbung dengan BEAST,4 Minute ngan G-NA
lagu baru diorang : I Don't Know
mv diorang pown agak cute la..
(lee gi kwang,boyfriend aku (cik zuryn perasan..)ada lam mv diorang ni..)
tgk group ni,aku terbayang kepada SNSD..
X-5

This group also so nice
lagu baru diorang : The Show Is Over
ok! siyesly! lagu baru diorang sangat2 best!
debut stage diorang la yang paling aku nantikan..
TOUCH

lagu debut diorang: Killin'Me (sorry,klu pronouce salah) n Rockin' The Club
Block B

lagu baru diorang: freeze!
(tapi kat music bank,kuar menda laen..maybe korang ley search secara detail lagi ea.)
magnae lam group ni,handsome n cute..hehe :D
group ni pown xsilap ada gak jadi bualan hangat kpop2 fans..
sbb ada ala2 big bang ckitt..
tapi pada aku..
do i care with that?
walaupun ala2 camne skalipun,diorang ada bakat..
xmacam group malaysia yang nak tiru konsep kpop ni..
(sorry la,xkan dilayan la group2 kpop wannabe ni....)

ha~~actually banyak lagi kowt..
tapi disebabkan aku da mengantuk!
aku terpaksa la menghentikan entry aku ni..

Kepada group cam SuJu,SHINee,SS501,INFINITE,TEEN TOP,BIG BANG n all boys & girl groups yang laen..don't worry..
kitorang sentiasa minat lagi kat korang semua...
We are still are loyal fans :D
(bajet,cam diorang faham je an..)haha XD

ok,that's all yeorobun!
later kita jumpa lagi..
bubyee n assalamualaikum...

0 comments:

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review