Thursday, May 12, 2011

music bank comeback performances( 13/05/2011)

Posted by Zurin Zakarya at 10:47 AM

Assalamualaikum...
Anneyong :D
Ha~~Buat pe korang? sorry aku tinggalkan dunia blog buat seketika..
xde entry best rr nak citer..
xkira entry sal kpop ke..atau sal diri aku..
n disebabkan aku rasa cam nak berkongsi sal kpop ni..
aku post gak la..few entry ckit..

4 Music Bank Tomorrow (13/05/2011)
setlist performances tak kuar lagi kat fanpage KBSWORLD
(klu nak taw yg selanjutnya,check fan page KBSWORLD)
Tapi few comeback artist yang akan perform besok yang aku taw..
based on dari allkpop or dailykpop..
Heo Young Saeng (SS501) members akan perform besok...
dgn single terbaru Young Saeng utk comeback besok is "Let It Go"
"Let It Go" song juga turut ada sumbangan suara dari Hot Babe 4 Minute "HyunA"
(tapi kalau agak2 da xtahan nak tgk young saeng oppa perform,tgk Mnet Countdown Live Streaming Ea..)

-malas nak upload gmbr...lagi banyak kerja aku nanti..hukhukhuk...-

0 comments:

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review