Sunday, May 22, 2011

Korean Pop (K-Pop) Issues..

Posted by Zurin Zakarya at 12:15 AM

assalamualaikum....
anneyong..
ok! aku straight to the point la ea..
one question nak tanya?! semua orang de minat masing2..
ok! kalau korang tanya aku la..mmg jelas2 la kan..
korang dah taw aku minat apa n siapa kan..
so xperlu nak explain lagi..

actually,post yang ni aku tertarik nak postkan gak after baca blog salah seorang dari anti fans kat fan page anti korean group wannabe tue..ala yang MAX24:7 yang bajet diorang cam MBLAQ n etc la...FB account name dia AFIQ HYUN BIN..to kpopers yang nak usha2 ley click kat cnie
BLOG AKU DAN KOREA
respect gak la kat dia..because dia berani!
dia tak hipokrit cam sesetengah mamat2 yang katanya minat Korean Girl's Group gak..
tapi,still nak kecoh sal awek2 malaysia skrunk tgh dijangkiti Demam Kpop..

all entry yang kat dalam blog dia aku setuju,100% n the most yang paling setuju sal issue perempuan melayu bertudung terkinja2 menonton konsert Kpop n sal lelaki korean gay..

to afiq,meh sy nak support point2 yang awk bagi tue
camnie la pd yang anti kpop music ni..
awk semua de minat n citarasa masing2 pada music kan?
n ntah2 korang punya lagi hebat la an..
sampai nak kata kat kitorang..
"paham ke yang diorang nyanyi tue,smpi ko nak bedal nyanyi gak?"
"buat apalah minat diorang..xbest mana pown!"
n paling aku marah sesangat de la sowunk hmba allah ni,dia kata
"benci la pada korean fans ni!ngada sangat!.."

wooo...!!
aku bukan marah!! n terasa!
tapi aku bengang!
korang minat la dengan music korang sendiri..
tak perlu lah..nak besarkan issue k-pop ni..
sampai nak besarkan issue yg awek2 malaysia ni camtue la,camnie la..
masalah la tul la korang..
biar je la kitorang nak fanatik camne skalipun..
kitorang xkcau pown,apa yang korang minat!
masing2 an de minat2 sendiri..
biarlah dengan minat masing2..


IU kata..
xyah kutuk2! just chill! :D
(pic default dua account facebook skrunk....)
(so,pada agak2 yang terpikat tue,add la..bwhahahahaha,gurau2 :D)

1 comments:

alya malique said...

agree.. sgt agree.. we just need respect from them. minat kita, sukati kita. kita tak kacau pown owg.. haihh.. sgt xpaham orang2 pendek akal ni..

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review