Join us on Facebook

Wednesday, May 18, 2011

jeles?? or,sakit hati??


Assalamualaikum...
(kena bagi salam,dulu..karang xbagi salam nnti ada orang mengata aku la an..)
anneyong..
buat pe tue?
aha..i'm back again..
mian everyone..
aku takde mood...benarnya..nak ber"blog"ing da ni..
tapi,sbb hari ni mood rajin menaip aku sampai...
aku bkk la gak an..

k,lah..b4 aku belek2 fb,belek2 youtube..aku de rr bat "blogwalking" kt blog owg len.
n de rr baca blog dua orang hmba allah ni..
(xley bagi taw scara detail blog sapa.. XD)
dia ada post sal girl2,awek2 skrunk yg tgh giler kpop cam aku ni..
ok,lah secara terus teranglah..
aku adalah sedikit marah..
tapi dalam masa yang sama cam nak gelak gak rr kat dua orang hmba allah tue..
xperlu la..smpai nak kuarkan ayat lebih kurang camnie
(xley,copy sebijik2,karang dpt detect lak..)
"Lelaki Melayu Semua Dah Tak Hebat Ker,Sampai Nak Minat Sesangat Kat Abang2 Korea Tu"
(wooooo...panas hati gua!panas!)

to that 2 person,see this..
nahh~~mmg kalau korang de bukak blog aku..terus de gmbr "abang"2 korea or "akak"2 korea
but~~~untuk pengetahuan korang..
(ni pendapat aku la..as kpop fans)
Kitorang bukan da tak suka lelaki melayu..
Kitorang suka je..
tapi..
jangan la sampai nak bising2 sampai ke facebook account bagai an...
lantak kitorang la..nak upload gmbr sesapa pown..
asal,jeles?
n kalau kitorang letak gambar kitorang karang..
de la mata2 yang gatal2..
nak tatap lelama gmbar2 awek2 melayu ni..
pastue post kat youtube..
"kata awek tue la,awek ni la.."
(ha! nak salahkan siapa karang..)
n atleast,bila kitorang upload gmbr orang laen..
kitorang dapat selamatkan maruah kitorang sebagai perempuan..

aku secara peribadinya..
mmg la kat fb account aku,or twitter account aku..
de upload gmbr korean boy..
but it does mean,yang aku nak kawin nanti..
nak sejibik2 camtue..
agak2 la an..
n satu lagi aku nak bagi taw..
after aku da jadi kpop fans ni..
baru aku sedar naper aku minat sangat ngan diorang2 yang "cute" & "smart" tue..
a.k.a idol2 boy group ni..
1) cara diorang pakai bergaya! smart! xmenyakitkan mata
(tuhhh! aku bold kan..tue..)
(dari diorang berpakaian,dah boleh serlahkan "comel" n "cute" diorang
tapi,artis2 lelaki malaysia ni n pada lelaki2 yang pernah aku nmpk & jumpa
n tgk cara pemakaian diorang..)
out! teruk!
tapi xsemua la..
(sorry for once again..this post i not mentioned to anyone..)
tapi ade je,lelaki2 yang kat malaysia ni..
cara pemakaian diorang "smart"
handsome n cute
bersopan santun
ber"iman"
bertanggungjawab pada diri sendiri,ibu bapa, n pada bakal isteri..

aku sedar la..yang taste diorang2(artis) xkan pandang la cikai2 cam aku ni..
tapi xsalah la,nak berangan..
ala,pompuan biasa la..
mesti berangan tue,nak lebey2 an..( kata kat diri sendiri)
ala,kalau kaum adam tue..
yang korang dok berkenan kat rozita che wan la..lisa surihani la..tiz zaqyah la..
n pada yang taw..kpop tue..
ley pulak an,korang layan 4 Minute La,Girl's Generation La..
xpe la pulak an..
de kitorang bsing?!
xde an..?!nahhh~~so samalah je la,korang pown..

so..xperlulah nak mengata sesama sendiri..
biar je la..kitorang as kpop girl fans ni.. n korang2 tue dengan minat masing2..
n pada yang jeles n agak2 bengang tue..
rileks rr..
abang aku yang xminat kpop pown dia kata..
"minat camne pown..tak boleh buat laki gak diorang ni.."
aku pegang kowt kata2 abang aku tue..
tak boleh buat laki pown even kitorang letak pic default gmbr mamat2 korean
walaupun kitorang minat gila2 camne skali pown..
we still had interest to the men yang agama dia kuat,bertanggungjawab pada diri sendiri n dan keluarga n also mampu mendidik bakal isterinya ke jalan yg lbih baik..
so..rileks sudah ye..anda2 sekalian :D

No comments:

Post a Comment