Tuesday, May 24, 2011

FTIsland "Return" 3rd Mini Album Comeback

Posted by Zurin Zakarya at 11:44 AM

assalamualaikum..
annyeong yeorobun!(xtaw la,betul ke tak aku eja n pronounce..tue..)
ok,kpop fans..especially FTIsland fans,Primadona's out there..
mesti da taw an,FTIsland da uat korean comeback..
after da uat japanese comeback utk "HARUKA" n "SATISFACTION"
nahh! this week in Mnet Countdown,KBS Music Bank,MBC Music Core & SBS Inkigayo
diorang akan uat comeback stage..
untuk promotion FT Island 3rd Mini Album "Return"

so,bak kata aku..
jangan gi memana..
dok umah!tgk diorangnyer comeback stage..
mana primadona's or kpop fans yang xtgk lagi mv "hello hello" korang patut tengok.
i'm in love again with Seunghyun,kekekeke..
he's to cute..
erm,bis citer all FTIsland style dalam MV "Hello Hello" mmg Awesome & Cute lah~~
erm,pada yang agak2 da xsabar nak beli album original diorang..
(korang kan lagi kaya dari aku..hehehe..)
korang ley la download semua tracklist lam mini album diorang yang baru ni..
mmg gempak gilerrr!!
semua best!
ni ha tracklist dia..
1)Hello Hello
2)oh
3)널 갖겠다 (I’m going to have you)
4)고백합니다 (I’m going to confess)
5)Sunshine Girl

so,pe lagi! gi la beli album ni or download cepat2..
(what?nak download link utk tracklist tue..?)
(erm,kowunk rajin an..xmalas an..??)
(blog aku ni bukan tmpt utk sharing2 download link,i'm just promote je..)
(so,carik sendiri..klu dah kata minat,kena rr usaha carik..tul tak?)

0 comments:

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review