Join us on Facebook

Wednesday, May 25, 2011

Alhamdulillah..

Assalamualaikum..
Annyeong Yeorobun!!
hari ni 25 May 2011 result bebudak UiTM (Diploma) kuar..mood aku beberapa minggu lepas setelah taw result exam diploma kuar 25 hrbln..mmg agak cuak la..
mood tiba2 berubah!
hati serba risau..
buat apa saja,serba tak kena..
namun setelah result da kuar..
alhamdulillah result untuk practical training..
lulus dengan cemerlang..
finally,i'm officially finishing my studying in diploma..
setelah setiap sem aku bergelumang dengan susah dan payahnya,berkorban waktu tidur,ngan berkat doa ibu dan ayah,adik beradik,pensyarah2 dan rakan2..
aku lulus jugak..

syukur,ya allah..
kau kurniakan hadiah yang paling bermakna pada diriku..
(nak taw cgpa?erm..xperlu la kowt....nnti klu tjk,karang ada mulut jahat nanti,kata aku menunjuk ngan riak lak..)

so,pada semua bebudak UiTM selamat check result..
pada yang last semester macam sy,especially utk bebudak UiTM Perak..
pada yang lulus cemerlang! tahniah aku ucapkan utk korang!
semoga kita jumpa di hari convocation day.. :D
n pada yang still belum habis lagi..
congratulation with the result yang korang dapat..
lulus atau sebaliknya..
kita kena terima dengan hati yang terbuka..

mood skrunk : bersyukur,gembira n paling penting sekali,excited for my graduation day

-sekadar gambar contoh-
(finally! impian aku tercapai seperti gmbr ini..)

No comments:

Post a Comment