Saturday, March 19, 2011

Kalaulah Boleh....

Posted by Zurin Zakarya at 7:17 PM

Assalamualaikum.... (jwb2!xjwb dosa...!)
k,lah..nak citer ni..
tadi kan..
aku kan..
pergi kenduri..
(kenduri apa?)
kenduri kahwin la..
tadi nyerr kenduri kat Dewan IKM Sungai Petani..

Actually,mula2 tak nak gi..then,pk balik..sbb kemalasan aku nak masuk dapur ni..aku ikut jugak la pergi kenduri tu..
Then..masa ontheway nak pergi tue..
n masa kat kenduri kahwin
tiba2 datang satu idea..
pe kata utk hari ni..
posting hari ni..citer sal kahwin2..ni..
tapi bukan citer sal kahwin yang advance2 nyerr..
ni utk juz for fun je.. ^^
tak semestinya akan jd kenyataan pown..
tapi kalau aku dapat laki kaya
ley la kowt jadi kenyataan..(kekekekekeke,i'm just joking only)

by the way,kalaulah masa dan hari tersebut,iaitu hari aku akan menjadi milik seseorang secara sah..( wahhhh,gitu la ko yerr.cik zuryn), aku akan make sure kan..majlis persandingan aku, or bahasa standard dia majlis kahwin aku ada perkara2 berikut..

1)kenduri kahwin aku mesti lah buat kat dewan..but kat dewan tue mestilah kena bagi keselesaan pada tetamu yang datang..(almaklum,tetamu yang datang,jauh2..ada dari BUSAN,dari Incheon..)(kekekekeke ^^)Keselesaan tue,mestilah dari meja kerusi nyerr..perlu selesa dan selamat utk digunakan,air conditioner kena ada..dan yang paling penting bersih!!

2)konsep?hitam dan pink..
nak tgk camne?
meh nak tunjuk mehh
TaDa~~~~~~~~~~~!

(ni utk tetamu yang datang..)

(ni utk keluarga dan saudara mara...)

(ni decoration utk meja n gmbr bwh tu decoration utk meja pengantin...)
(wahhhhhh...gitulah yerr cik zuryn)
all picture i fully credit to Napkin
~Berangannyer Nak Camnie La..
Tapi xkan la sebijik camnie2 kan..~

Kalau Pelamin Lak..
Aku Nak Lebih Kurang Camnie
Lebih Kurang La..
Bukan Nak Camnie Sangat Pown

(So Cik Zirah..Get Ready Yerr..You Will Be My "Pengapit" When The Day Is Coming)^^

Kalau Dah Datang Tue,Mestilah Nak Kena Bagi Apa2..Kan..
Door Gift Ke,Bunga Telur Ke..Apa2 Ke..
Kalau Tak Bagi,Confirm2 Kena Kata Nanti..(kekekeke)
Senang Citer Dalam Bag Yang Tetamu Akan Dapat Mesti Kena Ada
1)Bunga Telur..

2)Door Gift


aku jugak akan providekan..delicious n lovely cupcakes to all guest yang datang

n last but not least my wedding day cake..
it's must look delicious..


ni antara dua cake yang aku berkeinginan la..
lebih kurang camnie pown..okay..

tapi..kalau takde artis jemputan cam xbest lak kan..
mesti rr nak kena ada nyanyi gak..
tapi ni kalau bajet aku banyak..
plus ada sponsor dari SM Entertainment ke..CUBE entertaintment ke..
atau mana2 company la senang citer
aku jemputla kowt artis2 ni..
tapi aku nak artis international yerr..
malaysia2 ni, aku tak main ea..
aku nak antara2 group ni yang akan jadi guest artis aku..
atau tetamu vvip aku..
almaklum nak jemput group f.cuz..
confirm rr tak boleh..
sbb ahli dia kan..da jadi "milik" aku..
muahahahha ^^ (gurau2 je)
mesti rr xcukup kouta kan..
ngiahahaha ^^
ni antaranya...~~





diorang kena perform lagu yang nice n boleh bangkitkan majlis...
cam lagu "marry u" ker.. "will you marry me" ker.. "no others" ker.. "hello" ker "love" ker"..
baru la,feel ckitt majlis aku nanti tue..
kekekekekeke ^^

so ni la..angan2 tak sudah aku ni..
kalau betul2 menjadi..
akulah orang yang paling..paling bahagia di dunia ni..
tapi sapa yang akan jadi bakal peneman hidup aku tue?
teng..teng..teng...

ha..ni la post terakhir utk minggu ni..
tunggu la jumaat ngan sabtu minggu depan lak yerr..
kalau nak carik aku..
carik la kat fb..
(gila hebat statement..cam ko ni,artis je kan..cik zuryn ooii...)
sekian,terima kasih... ^^

p/s : ni semua,hanyalah pos2 Syok Sendiri.. ^^

0 comments:

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review