Friday, April 1, 2011

110401 Music Bank Performers List


Aloha~~~!Assalamualaikum <3
pe kabar semua?
rindu aku tak?
(whatt?? tak rindu??)
(xpe korang T_T)

K,lah2 dok ngada2 lak kan ngan korang..erm b4 citer sal posting today..sowy nak mintak maaf sal minggu lepas..sbb tak update apa2..sbb keadaan tak izinkan aku update masa jumaat n sabtu lepas..minggu ni insyallah boleh kowt..^^

k,lah..asal jumaat ada apa jer?
ha..music bank kan?
pandai kpop2 fans diluar yang taw tu..

k,lah ni performer list utk MB minggu ni..
tapi hari ni agak cedeyy..sbb no INFINITE boys,performs utk Nothing's Over n
takde ze:a leader moon junyoung perform bersama dgn ze:a hari ni,sbb dia injured..dia alami injured yang quite serius..nak taw lebey lanjut sal junyoung,search kat allkpop..it's makes me sad.. T_T n hope he's getting well..as soon as possible..

k,lah..
enjoy for music bank today...
♬ Comeback Stage
- Kim Tae Woo [Before Late + Echo]
- U-Kiss [Everyday + Echo]
- Yangpa [It Hurts + It Should Be You]
- Clover [La Vida Loca]
♬ Music Bank HOT Stage
- DBSK [Before U Go]
- CN Blue [Intuition]
♬ The Vocalist
- Seo In Gook [Broken]
- Wheesung [Heart Aching Story]
- K. Will [My Heart is Beating]
♬ Brand New SOUND
- Orange Caramel [Bangkok City]
- Maya [Sick & Sad]
♬ Today Music Bank
- Ye Ara [Heart Break]
- J-CERA [Endless Love]
- Na Yoon Kwon [Smiling Because of You]
- Girls' Day [Twinkle Twinkle]
- M4 [My Love]
- Kan Mi Yeon [Paparazzi]
- Song Ji Eun [Going Crazy]
- In Sooni [Uppercut]
- ZE:A [Here I Am]


Jangan lupa utk tonton secara live di kbsw yer..kpop2 fans sekalian..^^

No comments:

Post a Comment

Join us on Facebook