Join us on Facebook

Friday, February 18, 2011

Pilsok & Jason Selca Together ^^


Ahha!Kpop2 Fans Sekalian...
Layan Dream High Kat KBSWORLD?
Mesti Rrr Layan Kan..

Dream High
(Nice Drama Ma!Must Watch :D)

Oklah..Klu yang tgk tue mesti notice akan sweet couple Pilsok n Jason Kan..
Ala..Yang IU ngan Wooyoung tuee...
actually dalam drama ni..mesti antara korang meminati si Taecyon n Suzy kan..?n suka gak kat hero baru yang agak boleh tahan n cute tue.. ^^
Tapi i tak..
i suka IU&Wooyoung ^^ a.k.a Pilsok & Jason..


Wooyoung (2PM) & IU ^^
(Cute Rite?)
Watching Them Make My Self Like A Crazy Fans Watch Her Favourite Singer :)
They Such A Cute Couple..
Especially When IU time dia jadi fatty girl tue..
comel bebenor..
n paling2 suka lagi..
time Pilsok n Jason nolae @sing together at karoeke room ^^
Aa...they so cute ^^
n reason yang menyebabkan aku bertambah2 suka lagi..
bila time si Jason suwuh Pilsok Lose Weight tue..
ayyyy!!Thats make sense to myself okay :)
really love this cute couple ^^
Hmm...b4 aku sign in kat blogger ni..
aku mesti la akan usha2 allkpop or daily kpop dulu..
tgk2 kowt ada something special ker..
kowt2 ada mv baru super junior m dah kuar ker..
sbb tue la aku usha2 sana dulu ^^
tgh aku dok usha2 kat sana
de tajuk yang agak sweet n nice pasal IU& Wooyoung..
writer daily kpop pown suka couple ni gak..
n dia ada upload gambar cute couple ni selca together..
(selca means self camera :D)
gambar tue dari twitter Wooyoung 2PM
(Erm pada sesapa yang de twitter tue..follow2 la artis2 kpop kesayang korang,yerrr^^)
they look goods

such a nice and also cute couple ^^
if i meet this couple in real.
i want to make them like my friends.
hangout together with them..
playing2 together with them..
umur diorang n aku takdelah beza mana pown..
brapa tahun je pown
(hahaha cakap cam real je boleh jadi impian aku ni..)
aa...thats only a hope la..cik zuryn..
takkan jadi kenyataan pown..
sampai ketua pown takkan tercapai nyer impian n keinginan aku ni..


ha~~hope i can have a sweet n cute boyfriend like Jason
Aiyaaa!!bila citer sal boyfriend..mula dah fikiran aku melayang2 fikirkan someone
someone yang dah lupakan aku..
hmmmm..... :(

No comments:

Post a Comment