Join us on Facebook

Tuesday, January 25, 2011

Jom derma darah...


Ahhaaaaa~~~~~~kengkawan semua..hari ni kat tempat kerja aku..yakni perpustakaan sultan badlishah ada event..actually event ni dari unit kesihatan,tapi diorang gunakan library..Bagus jugak la diorang guna library...sbb ramai student yang datang singgah utk menderma..
(ha...ko dah gi derma dah ker...?)
(wahhhhh2....kowang....eiii,hari ni i dengan confident nyerr ari ni gi derma darah jugak...UTK KALI PERTAMA)



(nihhh bukti...kowt kowang xcayer..kan...)

Ha...pada sesapa yang berniat nak menderma darah tue..teruskan dengan niat anda...sbb anda dah berbuat jasa,kerana membantu orang2 yang memerlukan..n klu dah berniat tu make sure diri anda sihat 100%..n pada perempuan tu,korang kena make sure diri korang bersih...(faham2 sendiri la ea...)

aku bagi taw..cam gaya korang xpernah gi menderma je kan..Hahahaha..
sorry la..owang 1st time ni mmg jakun ckittt...
hehehehe... :P

No comments:

Post a Comment