Wednesday, December 15, 2010

i'm not your stalker..anymoreeee...don't worry but thattt,okay!!

Posted by Zurin Zakarya at 1:10 PM
Annyonghaseyo.Ha di tengahari,smbil mendengar lagu2 Kpop..pastue on9 di pesbuk..Gua nampak mamat yang gua suka tu tgh on9..dalam hati aku WTF!!(What The Fish...(Gua tak xtaw..WTF yg sebenar apa..Muahahahaha))tgn gua yang agak2 gatal ditengahari ni,click la kat nama dia..then sj rr tego..then tgk ada respons..!!(sj je gua tego...)(tapi jap je..malas nak layan da..)


Yerr..dulu mmg gua suka dia..suka giler2..rr..cam org tua2 kata..(orang tua2 kata ea..bukan aku kata)tido tak lena,makan tak kenyang...(chopp!!makan gua slalu kenyang..hahahaha)mandi tak basah..n segala bagai la..lagi..n bila nmpk dia sekitar kampus,hati aku berdebar2..Tapi!!!!!!!!!!tu semua masa gua minat dia time semester 4..masa aku dok syok kat dia dulu,de gak gua SMS,dia..(lum tahap calling2..lagi..)tapi..pas dia dah dpt detect,yg dok msj tue..aku..terus kerek gilerr dengan aku..bila nampak aku,ley lak dok ngelak2 kan...(takpe..weyh..!!)


Tapi..tue dulu!!SKRUNK...!


Gua,dah xlayan uu..sbb U,kerek dengan Gua..Gua ley Double2 Kerek dengan u..xyah rr nak uat hensem dengan Gua da..dah xlaku da..plus nk pndang muka u,pown Gua BENCI taw...!!..pe yang status gua buat kt fb tue,dengan entry ni..mmg utk U..baek gua layan korea gua lagi baekkk...dari gua dok frust tertonggeng ingat kat u..


Citer sal korea..kan..semalam kan gua de bukak Radio Online taw..actually,xsengaja terbukak pown...Gua layan SEOUL FM,XAM FM,Korean Wave..Whoaaa..pasang lagu best2 ooo..de yang lagu yang aku baru taw pown ada..Cam lagu CNBLUE.. Ready n Go..actually lagu tu,Lagu JPOP..CNBLUE,kan Sunbae di Jepun..Giler best..!!DAEBAK!!korang yg minat korea cam gua ni,patut layan..Kpop Radio Online cam gua dh dgr dah ni..


Uollzzz nak dengar...Ha...meh nak ajar meh..gi kat Google..taip la Kpop Radio Online..Then Amik yang No.1 tu,Shoutcast Radio..mcm2 channel radio Kpop ada...korang patut dengarr..mmg patut dengar bagi yg meminati kpop ni..


K,lah maw makan..perut gua dah nyanyi lagu macam2 dah ni..Bubye..jumpa next entry lak..

0 comments:

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review