Friday, December 10, 2010

syukur padaMu Ya Allah =)


assalamualaikum...hallu hallu baulu(Hoohooho..ngekz sudah...)..
kawan2 semua,i dah check da result exam i untuk semester 5..
erm...alhamdulillah,semua lulus...subjek sangkut mangkut poown lulus gak
lega sangat2...
pointer i??mau tau,kah???(oh...tak perlu...yerrr..)
Berharap dapat DL..tapi,xpe..lah...xde rezeki...janji xde subjek apa2 yang nak dicarry...i nak uat latihan industri di luar,yerr...



syukur sangat2 doaku dimakbul,kan...n thanks too all of you my friends,my family also yang sentiasa doakan kesejahteraan dan kebahagiaan untuk diri ini..zurin,janji untuk latihan industri ni..zurin will do the best.. 4.00,Insyallah...



freedom giler..pas dah tengok result..dah xperlu susah hati segala bagai da...
pasnie juz focus untuk practical lak...
dah tak perlu penink2 pale..pk assignment,study tahap gaban..nyerr...
gua dah penat...
biar gua merasa kat alam perkejaan lak...untuk pengalaman..
merasa macam mana pahit manis..bila berada di alam pekerjaan...nanti...
(biar time practical tue..menjadi assignment paling besar aku...)
tak payah da..mak ayah aku susah payah nak hantar aku..da
sbb anak yang diorang sangat sayangg ni dah ada kat umah...hahaha




(kena bersyukur dengan nikmat yang telah dikurnia..kan...if berada dalam dugaan skali pown..harus ingat dan bersyukur pada nya...sbb dugaan itu ada..lah ujian utk diri kita..
(haaa...de ciri2 ustazah tak? ;) )




freedomm!!!!!!free from assignment..yahoooo!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment

Join us on Facebook