Join us on Facebook

Tuesday, December 14, 2010

Super Junior!Super Junior!Wee Wee Weeee =)

Hi,Uoolzzzz....Uat pe tu?Ha...ELF2 Sekalian,mari cnie rapat2,smpai lekat kat screen lappy tue..I de news baekkkk punyerrrrrr....(ala2 zizan)..Uolzzz sumer tau kan Sungmin de berlakon citer PRESIDENT kat channel KBSW..(i dah tengok dah ckitt citer tue..Totally DAEBAK!!)Additional info,TRAX member Jay pown de berlakon citer tu gak..Ha,tapi bukan yang tu i nak citer,nak citer sal soundtrack utk citer,tue..


Ha,mehh nak citer kat cnie,Kyuhyun&Ryeowook also Sungmin sendiri dah merakamkan lagu "Biting My Lips"(Whooaaaa title,nyerr..)Kyuhyun dengan Ryeowook actually busy dengan Schedule masing2,tapi atas dasar support Hyung dia,blakon 4 the 1st Time n Ever...diorang bersetuju utk rakam lagu ni..(Whoaaa Support tu,sangat baguss yerr...bagus husband i Kyuhyun ni...)(Ngiahahahaha zuryn syok sendiri...)



(Bila lagu ni nak kuar?)
(Carik Kat Youtube,xdo pown?!)
(nipu ha..zuryn ni..)



What???Uollzzz kata i tipu...??rileksss la...gua nak citer ni rrr...lagu ni bakal direlease kan,pada tarikh 15 December 2010,jam 12AM,elok je masuk tarikh tue,korang carikk rr kat youtube..korang nak download,pown download lah...takdenyerr sesapa nak halang...(xcayer sungguh cakap i..kan...)


(Zuryn ni tau je kan,citer2 sal korea ni...)Ha,nak tau,lah tue mana i ley dapat taw sal citer ni...


Dah nama pown minat,kena..lah pandai2 carik..i dapat news kat DAILYKPOP..Tapi my 1st Sumber kat AllKpop,DailyKpop 2nd..Sumber..(nak link??)(banyak lemak sangatt aihhh...buat ckitt senaman jari jemari...tue..)(Taip saja di pak cik GOOGLE..)(Confirm,dan dijamin ada...)



Ni buktinyerr..xcayerr sangat kan.. XD

No comments:

Post a Comment