Join us on Facebook

Sunday, December 19, 2010

Streamxy Makes Me !@#^%@!!(@*!...

Hallu Hallu..Uat Pe tue??(Ha...tgh skod blog aku ea...)(xpe2 teruskan..erm,nak jadi follower blog pown ley jugak...aku terima dengan hati terbukaa...sbb korang sudi baca blog yang serba serbi kurang ni..)(Arigato,Gomawo,Thank You,Terima Kasih...Xie Xie..n Sumer La..)
Free Userbars
(Nah Bunga Tanda Aku Sayang Kat Korang Sumerr..)


Owh..Sebenarnya bukan ni tujuan entry aku...entry kali ni cuma nak melepaskan geram aku kepada servis internet yang tgh rumah aku gunakan skrunk ni..iaitu Sreamxy...!!!(Erm..B4 aku dok mulakan sesi mem"buat" dosa ni..aku nak minta maaf dulu..takut2 blog aku ni..kena banned lak,kan..)(hahaha..cam hebat sangat la..blog kau zuryn,kan...takut kena banned bagaiiii...)ni juz nak complaint je..tapi xde rr..complaint tahap aku ni serba serbi taw pasal internet ni..kan..


K,rr sepanjang dah menggunakan streamxy kat rumah ni..(dulu guna celcom broadband,tapi sbb nk pakai utk kegunaan di rumah..my dad n my brother guna modem vodafone..)puas hati la jugak..sonok rr jugak kan..download pown laju je..kan..siap aku ley maen game,download video,download lagu..n uat apa2..rr...mmg aku dah takhtakan streamxy ni..(Streamxy dihati ku...)Senang citer mmg best la,kai streamxy ni..n biler citer kat kawan2 aku,time aku ada kat kampus mmg riak habiss rrr...(teruk kan..aku?hahaha XD)Siap ley kata lagi kat kawan aku..."Aku siap ley download video HD version lagi...korang pakai broadband..nak download HD video pown belum tentu ley download sampai habis..kan..lekeh2 pown dpt download sekerat.."(jahat kan..aku...??)(tapi aku xde niat apa2 ea..juz saja2 nak usik je,sbb diorang dok blagak tahap gaban je kan..bila ada kat kampus,dok download macam2 bila dok on9 kat bilik..)(terus terang..aku pown teringin nak ada broadband cam diorang2 jugak..tapi sbb aku fikir diri aku..ni..yang cepat terpengaruh ngan leka..aku lupakan je niat aku...)(bukan sebab family aku tak mampu nak belikan aku broadband..ea..ni sbb atas kerelaan aku sendiri..okay!!)


Tapi Skunk,kan..bila dah nak dekat malam je..kan..erm,mulalah..line internet ni..jap dia hilang..pastue nak connection balik kan..mmg macam Tutttttt Je...(ha..korang nak aku cakap ke..Tutt,tue haperr...??Hahahaha XD)Sampai nak download apa2 pown xley..n if nak download pown,aku tunggu besok baru aku download...n sebab tension sgt,aku sampai tutup laptop,then terus tido...tension ooo..Pada aku kan,as customer..streamxy should be ugrade,kan services diorang...kot yer pown dah ramai orang pakai streamxy,tak yah la..nk bagi prob camtu kat customers sumer...aku ni dah rr kaki download macam2, bila ada prob camnie..mmg aku maki hamun habis rr...mmg sumer dosa2 percuma aku dapat rrr...
Goth Icons
(camnie rr muka ni,dok bengang..sbb download xabis...huhuhu..)
Cute Icons
(kadang2 ley terlelap lebey kurang camnie,sbb tunggu download yang xabis2 ni..)



Ha..bila cakap sal internet kan..aku de terbaca kat satu blog yg aku follow ni..citer sal dia bengang sal internet gak rrr...then dia ada citer services internet kat korea..so,aku dengan tangan yang sangat2 gatal ni..search rr kat pak cik Google,n aku de baca satu article ni sal services internet kat korea..teenagers kat sana,mmg xyah gusar dan bengang2 cam aku,sbb services internet kat sana,sangat2 lah laju...(laju camne aku xtaw la..)tapi mmg best rr,kan...sampai aku de berangan2 nak pindah sana rr..n no wonder rr kalau remaja2 kat sana,lebey advance n serba serbi tau sal2 yang berkaitan ngan internet mernet ni...click kat link ni


Kan,best kalau services internet kat Malaysia ni hebat cam kat Korea kan..silap2 bukan takat nak download je...nak stalk orang pown laju je...(huehuehuehue..GEDIX seketika...)

2 comments:

  1. xd yang perfect, maki hamun pun dorang tetap dapat duit.....juz think macammana kalau xd internet terus....hehe

    ReplyDelete
  2. ha..tul2..
    diorang still dapat duit je kan..
    hehehe..
    ha,kalau internet terus takde..
    huhu..xdapat nak bayangkan camne la kalu xde internet terus.. XD

    ReplyDelete