Join us on Facebook

Friday, December 17, 2010

Outsider

Hallu Hallu..Ha,as i promise,today's entry..aku akan citer sal outsider..
Outsider??
Apekah???


Chill..Ok.nak citer rr ni..Outsider ni,sebenarnya orang...(xkan beruang kan..)Outsider ni penyanyi,tapi dia bukan nyanyi cam Suju,Ke..Lee Hong Ki..Jung Yong Hwa..Ke..bukan nyanyi camtue,dia ni Rapper..(Eja n pronounce betul2 yer..adik2 sekalian..)Di Korea,dia digelar Korean Fastest Rapper..
(Ahhh..xcayer la...)
What??xcayerr??ha..ingat tak entry sebelum ni,aku de bagi klu sal outsider ni..de,lah lagu yang korang tgh dgr skrunk...kan..(tapi klu tiba2 aku tuka lagu perempuan tu..mknanya bkn,lah outsider ni..nyer Lagu..)Lagu Outsider rr ni..
agak2 korang,korang dapat tangkap tak,apa yang si outsider ni nyanyi..??(xkan??)
(aku pown lebey kurang cam korang gak...) XD



Actually 1st Time tgk Outsider ni,dia perform dgn Song Joong Ki..(Music Bank Christmas Special)aku tak faham langsung apa yang Outsider ni nyanyikan..Gila laju..(Terbeliak mata aku..tgk dia perform..)Rapper2 international ngan Malaysia pown ley ternganga tgk dia rapping..mmg terbaik rr..thumbs up to you Outsider...!!



nak tgk rupa si outsider ni??erm..ley tahan gak rrr...cute gak rr...klu korang search sal outsider ni..kat youtube ker..korang carik MV Hero..Outsider tjk skill acting dalam mv..mmg best!!aku dah suka..Outsider ni..He's super talented..
Xnak bagi korang tertanya2..ni ha..Outsider yang aku maksudkan..







As Usually lah..klu berminat nak stalk sal Outsider Korean Rapper,korang taip rr korean rapper outsider ke..then akan kuar berlambak2 sal outsider ni..



Ingatkan skali lagi..jangan lupa tgk music bank petang ni..This Week Nyer..Performances..mmg buatkan aku sgt2 excited mnanti petang..Jangan lupa taw..!!rugi kalau korang xtgk..
K,lah next entry lak..
Bui Bui ;)

No comments:

Post a Comment