Sunday, December 12, 2010

My favourite Female Idol...

Posted by Zurin Zakarya at 11:03 PM
Hoookayyyy!!Hah,kalau korang usha2 blog aku ni..mesti kena de citer sal2 Kpop,kan?Ha~~~As Usually,lah aku,untuk dpt update2 terbaru sal Kpop,aku akan jenguk2 wal singgah2 kat Allkpop, DailyKpop or something else yg de citer sal2 Kpop ni..


Beberapa minit yang lepas,aku de bukak Daily Kpop and author de post something yang quiet interesting..gak la..,kalau korang perasan kan,aku selalu je citer Hot2 idol boy group je kan..sapa yang layak mnjadi bf aku,lah(ngiahahaha,perasan!!cik zuryn perasan..),sapa yang aku sukalah..n sama waktu dengannya..ok,entry terbaru based on pa yang aku baru baca tadi.."My Favourite Female Idol..Whose Your Favourite?"Hah,orang cakap..lah kan..(bukan aku cakap ea..)Orang cakap..sharing is caring..Caring is Loving(Ngiahaha Over)So,aku nak share2 la,sapa favourite female idol aku..kat yang dia nyerr...Dia bagi 3 je..So,aku pown bagi 3 je la..


Hoookaaayyy...Check This Outt Uolzzzz!!!


1) SeoHyun




Beautiful...Very Beautiful...

Naper aku minat Seohyun...??nak tau tak?nak tau tak??
1)Sangat-Sangat Cantik..
2)She's very innocent..
(korang tengok rr..Idol Army 2PM ngan SNSD..Her character is very..very different..from all her unnies..)
3)talented singer
4)can dance well
5)good in education also..
6)can cooking..
7)dapat "suami" handsome..(WGM)(Yonghwa Oppa..)
(aku amik dari entry sebelum ni..yang citer sal Seohyun gak..)


2.Goo Hara




Why2 aku suka dia?
1)Cute
2)Well Dancer
3)Beautiful Also


3.IU



Why??ni sebabnyer..
1)Talented
2)cute&Beautiful
3)can play guitar
(Seohyun can play Piano)
4)creative singer
5)Has Unique Voice
6)Adorable



actually,banyak lagi...butz,gua ikut cam kat Daily Kpop tu je..so,korang lak yang giler Kpop cam aku,ni..sapa,lak yg korang suka???Come2 Share With Me..

4 comments:

Amiey White said...

cumey3 :D suke !!!

kahirie said...

sukanya.........???

Zuryn Zakarya said...

amiey: sy pown suka!!wee wee ^_^

kahirie: ye rr suka..why??

efa said...

saya suka gak Seohyun tu...comey sgt :)

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review