Tuesday, December 28, 2010

KBS's 2010 Gayo Festival

Posted by Zurin Zakarya at 10:48 PM


Wahhhhhh~~~~~~Daebak~~~~~~~~~!dah nak end 2010 ni..macam2 music festival kan..nak siar kat tv,SBS GAYO DAEJUN la..MBC tue la..Ni La..Haihhhh Macam2 La..

Ha..entry bawah ni,just rumours2 je kan..sbs gayo daejun maybe siar kat kbsw..ha,yang ni bukan rumours2 nyerr..mmg akan disiarkan kat kbsw,secara live,terus menerus dari south korea..

ha,kbs gayo festivalnyer line up performances,diorang xupdate pown,cuma kat allkpop update special stage je..

So,jangan lupa saksikan...erm apa2 hal korang ley check kat Allkpop

0 comments:

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review