Sunday, December 12, 2010

Contest-Free Domain Dari BroFramestone

Posted by Zurin Zakarya at 8:34 PM

Assalamualaikum..
ha...korang,korang dan korang sumer mesti pelik kan?gambar sapa..lah yang zurin post kat blog dia ni..BF,dia ker??Skandal ker?(Ehm...advance sungguh taw..pemikiran korang ni..Ckit2 sudehhh...haha XD)


Mehh,aku nak jwb sgala pertanyaan korang..(mehh dekat ckitt..rapat2 ckitt depan screen lappy korang tu..smpi nak terlekat terus pown xpe..muahahahaha..)Ok,lah jejaka handsome diatas ni de anjurkan contest..actually contest ni pown,my friend
Cik Mot
yg tolong promote,kan..Thanks to you...Ok,berbalik pada contest ni..Contest ni sonang jo!!budak kecik pown ley masuk.(klu dak kecik tu de blog rr(gilerr hebat!!). Back to our topic,ok.Bro handsome ni,ade anjurkan Contest yang suwuh kita teka Nuffnag yg Bro ni dah kuarkan..
Ha...Sonang??Sangat..Sangat..Sonang...



Saya nak jawab..jawapan saya..(sambil kira2 pakai calculator..) Jawapan saya adalah
RM581.79. Harap betul,lah..



orang tua,kata...(ha!!orang tua kata ea..bukan aku kata...tok sah pk advance gak na..!!hempok sowang2 nanti..)orang tua kata,ORANG TAMAK SELALU RUGI...Ha,Gua xmo tamak..nanti bertambah lemak..(huh??apekah??kurang faham disitu..)xnak kedekut dengan korang..aku nak share contest ni..dgn kawan2 blogger aku..
1. Amiey
2. Hanis
3. Shak
4. Must Wany
5. Syafiqah


Jom kawan2 ku..Yuk Yuk!!kot2 korang2 semua menang ke..sapa taw..kan..



Klik pautan ni sebelum 12th Disember 2010 sebelum pukul 11.59 mlm..
(Cepat2 ada masa lagi..)(Tapi klu baca besok..maaf,lah dah terlambat..)



xmo panjang2 citer dah..Jom,lah masuk contest ni..Jom Semua..Jom!!!

3 comments:

Bro Framestone said...

jejaka hensem ek he...23x

ok bro dah masukan dalam list peserta ek

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Zuryn Zakarya said...

hehehe...
okay..thanks =)

Amiey White said...

amiey try nnty hehe

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review