Tuesday, December 28, 2010

Calendar 2011 4 Kpop Fans

Posted by Zurin Zakarya at 12:27 PM
Saya kembali..sementara menanti masakan di cafe world selesai,aku singgah2 kat cnie..jap..(wahhhh...singgah2 bagai,kan..huhuhu..)

K,lah..hari ni nyerr entry cam biasa lah..aku nak promote something yang agak special aku dah beli..nak tengok tak?nak tengok tak??


(sorry rr..background blakang,kurang menarik..cadar katil bilik aku)

Magazine ni,aku beli kat POPULAR..Mula2 Nak Cari KLIKZ..sbb issue KLIKZ bulan ni..cover depan BEAST..da contest DigiKpop Live 2010 yang aku nak gi sangat2 tue,tapi sbb xde..dengan sepantasnya ambil magazine tue,dan terus gi bayar kat cashier..cashier tu usha je aku..besar2 pown ley lagi beli magazine camnie..
(eyhh..suka hati i...duit i,lantak i la nak beli apa2 pown..)

Ha,klu korang berminat..gi la cari kat kedai buku Popular,rasanya ada lagi..gi la beli sementara banyak lagi kat kedai buku popular tue,nanti korang terlepas,jangan salahkan aku pulak..aku dah bagi taw..da..ea..

0 comments:

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review