Join us on Facebook

Friday, December 17, 2010

Best Performances From Music Bank Year End Special..

Annyonghaseyo..I'm back,Ha,tengok music bank tadi petang tak??(what??korang xtgk...???)Ooooo Sangat2 Rugi Disitu Yerrr..Sbb Music Bank Tadi,Sangat2 Special.."Music Bank Year End Special" All Performance From Idol2 Group n Also Band..Tepat Jam 4:30 Petang,aku dah bukak channel KBSW,sbb tak nak miss..n sangat2 berbaloi ok,kalau korang xgi mana2 pown sbb nak tgk Music Bank tadi..Sampaikan anak sedara,mak aku ngan abah aku ley join skali tgk taw..sampai my dad cakap mcm ulat beluncas..je perempuan2 ni nari..niat nak gelak besar..tapi,sebab aku nak enjoy tgk music bank tadi petang..aku tahan jer..


Sbb aku sayang kat korang,korang dan korang sumer,aku masukkan best2 performance yang aku suka,n aku tgh download skrunk utk collection dalam lappy aku..ni yang favourite2 aku je la..yang aku tak download performance dari 2AM,RAINBOW dgn Miss A..Erm,aku just minat2 camtue je..so xperlu lah aku nak letak ket cnie..tapi kalau korang nak..erm..korang cari lah ea..(Jangan Malas2 Yer..Anda2 Sekalian..)


Diva 5(After School,Rainbow,Secret,Girl Day,NS Yoonjin)


2PM( Without You & I'll Be Back)


Magic Girl Parody Beast(Lee Gi Kwang), SHINee(Key), ZE:A(Kwanghee)


My Everything (SG Wannabe, Super Junior(Kyuhyun&Ryeowook),SHINee (Onew&Jonghyun))


Lucifer (SHINee)


Love Love Love (FT.Island)


LOVE & I'm A Loner (CNBLUE)


Nagging (IU feat Seulong (2AM))


Good Day (IU)


Breath&Huh (Beast & 4 Minute)


I Go Crazy Because Of You Boy+ Secret+YaYaYa+Madonna ( T-ara & Secret)


Jumping& Lupin (KARA)


Oh & Hoot (SNSD)


Bonamana (Super Junior)


Queen& Db Rider (Son Dambi)


Ni Antara Performances Yang Menjadi Favourite Aku..n i'll update here to share with all of you..
Ha,if music core pown lebey kurang hebat camnie..aku akan update gak..
Don't Worry..
K,jumpa Next Entry Lak..

No comments:

Post a Comment