Monday, December 13, 2010

aTTenTion SHINee Fans..

Posted by Zurin Zakarya at 9:56 PM

Hensem??Ha..mesti rr Bf,i okay...(ha..xyah nak ngadap lama2 gmbr bf i ni...scroll kat bawah ckitt..)


Ha...Assalamualaikum.SHINee World Come Here,de citer baekkk punyerrr nak dikongsi,kan...Uolzzzz,Hari ni,kan..Erm..Hari ni,kan..Kat KBSW, for KBS DRAMA SPECIAL, Kul 11:20 jp jer lagi..(xlama da jp je lagi..)(tapi klau yang baca entry ni,esok..ha,korang pandai2 rr carikk kat youtube ea...) de citer "Pianist"(So??best ke??saper berlakon..??)Ha...meh nak habaq maii...citer tue CHOI MINHO a.k.a Flaming Charisma Minho 1st Debut dalam bidang lakonan..Siyessly...!!korang yang minat dia,termasuk i skali yg minat dia,kena dan wajib tonton...!!!


tAPI!!!cam xnak tgk pown de gak nanti...(Wae?Wae?)ha!!ni malehh nk citer pnjng2 ni...(amik tissue lap air mata ngan hingus skali..)dalam citer tu kan..Minho cium dengan heroin citer tue...NO!!!!My Oppa Kissing With Other Girls..!!

(How Dare You Oppa..)
(Mana Janji2 You Dengan I..???)
(drama Zuryn yang xabes2 berangan uat seketika) XD


Aduii la,Mr.Director utk citer "Pianist" ni..pown agak2 rr..adegan cium2an ni..ley mmbuatkan ramai hati2 stalker Minho ni,patah hati taw...kot,yerr pown nak uat adegan cium,carilah heroin sesuai ckitt..(aku ke..or aku ke..)(hahaha..nak rembat kt ko sorang je,kan..zuryn..)ni heroin pown,ala2 jer...Haihhhh!!!(camne la feel aku jap lgi nak tgk citer "Pianist" kat KBSW jp lagi...Hmmm Sabar je,lah..Dah rr,aku dah frust nonggeng(Chopp!!lum nonggeng lagi..br tahap hentak2 kaki ala2 stalker patah hati je ea..)frust tgk dia uat "cute kissing scene"(cute kah???),persoalan disitu!!dengan si Yuri(SNSD) tue..ni nak tgk kissing scene ni,lak...HA!!!!!XMO!!!!!!


Citer 'Pianist' ni,,Minho memegang watak Oh Je Ro..n dia bergandingan dgn aktress Han Ji Hye(a.k.a perampas BF,aku lam citer..ni..)seem like quiet interesting,tapi feel little disappointed too..Butz,nak uat camno..dh citer nak camtue,kan..tgk je la..Hmm Kyuhyun pown dah kena blkon adegan Cium2 gak lam Muzikal Three Musketeer..Ni,kan pulak Minho...
Sabar Je..



ni,antara2 adegan dalam citer tue..termasuk skali dgn adegan cium mium tue..Umma!!!!!!...



Whoaa Oppa..My Eyes,xley nak kelip2 dah ni!!u just adorable..n cute...



Ha!!!!!!!!!!don't want see this...u make my heart broken..(pasnie gua nak layan lagu Heart Breaker G-Dragon pas tgk scene yg buat gua patah hati ni..)


Ha,jgn lupa tgk taw..karang klu korang terlepas gak..tak ley nak kato apo dah ha...teman da bagi taw da..salah korang yerr..klu korang tak tgk jap lagi..

2 comments:

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review