Join us on Facebook

Sunday, December 12, 2010

artis malaysia???sorry dah xminat...


Assalamualaikum..hah,uat pe tue??erm,tadi b4 aku on9,as usually,lah breakfast dulu..(chopp!?breakfast kah..kul 10 pagi??hahahaha...)(gua bangun lewat...mahhh!!tapi hari ni..je,lah bangun lewat pown..Selalunya bangun awal..okay!!!)ok,back to topic,pas breakfast,baca rr paper,klu aku,al maklum,lah aku amik paper hiburan dulu,lah..(gua,bukak ruangan asia.. dulu yer.hari ni,ruangan Asia,de citer sal Yoseob ngan Donghae..Uuuuuu Like Di Situ!!! ^_^),pas baca Sal diorang,baru aku bukak bahagian2 laen..pastue aku bukak kat ruangan reporter ni(xpayah yer..gua nk citer2 pnjng kat cnie,silap2 blog gua kena banned nnti..)..citer sal Artis Malaysia Wanita yg nak tiru imej org2 hollywood..n de rr gmbr mak janda, n mak dara(huahauhauaua) yang pakainyerr...huhuhuhuhuhu!!!!!(berdarah mata ooo...)(klu korang beli paper,korang tgk rr sendiri..)



mmg,aku setuju habis dgn pendapat reporter ni..klu dah Artis Melayu,ni ingatlah ckitt!!korang tu..dari negeri mana,Timur kot..mana ciri2 gadis melayu..kot yer pown nak ikut fesyen,ingat2 la..batas berpakaian tue,camne..n klu dah xlaku sgt pown xperlu nak dedah sana sini,ingat rr ckitt korang tue agama apa,agama islam!!islam kan ada batas2 berpakaian kan..so,xperlu nak pakai..cam org miskin,yang xmampu beli kaen,nak tutup mana2 bahagian yg patut ditutup tue!!PK CKITT!!N yg paling aku xsuka trend "ARTIS2 MALAYSIA YANG HEBAT PEMIKIRAN"tu..dok tiru IMEJ ARTIS2 HOLLYWOOD CAM Lady Gaga,tue..Pandai sungguh artis2 Malaysia skrunk..



k,lah niat aku post blog ni..bukan nak kutuk artis2 malaysia yer...ni sebab aku dah beralih arah minat Kpop yerr..bukan yerrr...Tapi ni sebagai opinion seorang remaja yang bukan memuja atau memuji..sesapa...k,lah terus terang la..aku mmg peminat datuk Siti Nurhaliza..(dulu,lah!now,kureng ckittt...) n why aku peminat dia..korang tgk cara dia berpakaian, ada korang tgk SEXY???nampak paha,timbul kat mana2,nmpk lengan?de tak??xde kan..ha,sbb tue la aku minat Datuk Siti(erm,jap..aku citer time masa aku minat dia,dulu2..bukan citer sal skrunk..)n skrunk klu artis2 wanita malaysia yg aku ley respect gak la,cam LISA SURIHANI,ELLY MAZLEIN..Lisa Surihani,de imej dia,tersendiri, n cara berpakaian dia,pown xde..lah melampaui batas sangat2..sekadar nak nampak lengan tue..ley terima lagi,kot..n Elly Mazlein lak,sbb imej dia skrunk ala2 gadis korean,ckit..Cam Ala2 Wonder Girl..ala2 cute,but not sexy..(dia sendiri uat statement cakap,"biar la..janji saya masih menutup aurat..") See...??baik aku minat diorang lagi..



senang citer,baik aku minat Kpop ni terus..n artis2 sana,sexy diorang,xde la..tahap org2 hollywood tue..Sexy..but still jaga imej Gadis Asia..n diorang sexy pown,bukan,lah timbul mana2 pown..hanya dibahagian2 tertentu je..n xde,la sakit mata sangat nak tgk pown,n imej diorang klu nak diikuti pown xpe..janji,kita sebagai muslim,kena pandai2 la..ubah,ikut batas pemakaian yang sepatutnya...



maaf,lah klu2 ada artis2 perempuan yg "ter"baca..(whoaaa artis malaysia "ter"baca taw..)(cam hebat je kan,blog ko,kan..Cik Zuryn..)(huahuahauaahauauaua) XD.klu de yang terbaca tue,korang bengang ke..dengan posting kali ni...sorry la..aku bukan nak mengkritik mahupun mengutuk...bukan ea..ni hanya sekadar pendapat...n xsemua artis2 malaysia,sexy..de gak,yg still tau cara berpakaian dgn sewajarnya...




Relax,jangan marah2 i yerr..(huehuehue)






Sexy kah,ini2 semua??xkan...???so...pk2 rr sendiri...

No comments:

Post a Comment