Wednesday, December 15, 2010

2010 Melon Award

Posted by Zurin Zakarya at 8:38 PM
Uollzzzzz...Kpop2 Fans sekalian i de citer baik punyerrrr...Uolzzz,nak tau tak..around2 minggu lepas rasanya..kat channel mbc..de siaran live 2010 Melon Award...(MBC Channel??mano nak ado??)(Hohoho..tenang kamu semua,i pown xde jugak yerrr channel tue,klu de i dah citer lama da,pas abis award tue,terus i update kat blog..i pown tgk kat youtube..xyah nak byk ngomel ok..)uolzzz nak taw tak,saper MC MELON AWARD tu...(xnak taw...!!)(What??xnak taw...ha...nak citer gak...)Mc dia ni ha...
Ta Da~~~~~~~~~~~




My Lovely Song Joong Ki..Oppa Saranghae..
(Looking At You Makes Me Happy...)


Banyak Artis yang hadir utk award ni..Like SHINee,SNSD,CNBLUE..i nak tgk kat youtube,tapi sbb banyak kat cut2 award tu kat youtube...i dah maleh nak carikk...Uoolzzz nak tgk, uoolzz bukak kat DAILYKPOP..de citer sal Award ni..apa2 yang selanjutnya korang ley carik kat Dailykpop or bukak laman web melon tu..


takde mood sebenarnya time2 ni..nak naip pnjang2 ni..sbb internet cam tutttt je lagi..huhuhu XD

0 comments:

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review