Friday, November 26, 2010

xnak jadi follower blog aku???lantak ko rrr...

Posted by Zurin Zakarya at 9:32 PM
haihhh..
actually..
aku ada sedikit kebengangan ni..
post ni bukan sbb aku nak promote giler2 nyer..aku blog..
bukan camtue ea..
aku sebenarnya just nak bagi taw je..
yang aku ada blog.
n hope adalah yang nak follow aku..
so..pada sesapa yang da jadi follower..
arigato,gomawo,thank you,terima kasih aku ucapkan..
ley tetiba bengang ni...
camnie..
masa tadi petang on9 rr fb cam biasa..
tiba2 ada group Kaki Blogger..
aku ni dengan murah hatinya bagi..lah link aku..
dengan harapan ada..lah komen jadi follower ke..apa ker..
skali..hamiikkkkk kau..
xde sapa comment langsung pown kata jadi follower aku..
yang laen punya link ada je yang comment..
orang yang comment utk setiap rang yang bagi link tu ada..lah orang yang sama..
haiihhh...darah aku dah mula naek ni..

cam bagi je..mamat sorang ni..
semua orang2 yang bagi link tue..
majority gurlz free hair..
oiii,pi mampus..lah..orang cam ko..
MEMILIH!!!
aku ada rr bukak blog budak laki yang suka comment ni..
takde apa POWN!!!
baek blog aku lagi..

bukan nak kata rrr...
kalau ko nak tunjuk muka hensem ko kat gurlz laen pown..
xyah rr..nak uat publisiti murahan komen camtue..

kalau ko bukak blog aku..pown..
ko kutuk pown..
xheran la..
pi jalan la...
shoohhhhhhhhh!!!!!!!!!berambus kau...!!!!!!!!
aku tak memerlukan follower cam kau!!!!!!!!!!!!!
pihhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!

1 comments:

Amiey White said...

sabar~ :D alahai...sorry tenet amiey problem ni bb . amiey follow -
nak follow amiey kat cute momo tu k dear~ada taip follow
jangan marah3 sabar2 :) senyum cit cumey~
amiey add fb jugak k

http://vanilawhitechocolate.blogspot.com

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review