Tuesday, November 16, 2010

me??DBSK fans??lambatnyerrr aku....(sighh....)

Posted by Zurin Zakarya at 9:50 PM
hmmm...
post kali ni..
cam agak memalukan diri gak..rr..
korang semua kenal DBSK atau pun TVXQ,KAN?KAN?KAN?
Mesti ada diantara korang..mmg minat tahap tak ingat nyerr..kan,kan,kan,kan???
hmmm...nak tau tak..
aku..kan..
aku..kan..
aku..kan..
baru nak minat diorang..(sambil garu2 kepala uat seketika...)XD
ok..lah camnie..lah..
kalau ikut flow peminat kpop..
mesti mula2 diorang minat DBSK..pastue baru Super Junior..
Tapi..aku...???
Super Junior dulu..Pastue baru minat IDOL group..laen..
then..start 13/11/2010..ni..lah
baru nak jadi stalker DBSK..(hue3..)
tak ikut flow aku ni..
ok..lah stop here..

Actually DBSK,pown few songs jer..yang aku taw..
xsemua..rr....
kalau nak ikut diorang dari mula..
memang jenuh rr..kan..
sebab group ni pown dah berpecah kan..
so..minat2 camtue..la jer la..yer...
ok..kalau bab citer aku minat sapa lam DBSK,ni...
aku..minat..aku..minat..
CHANGMIN&JAEJOONG..
Sorry If Aku eja nama diorang salah..
aku minat diorang je la..
tapi paling suka..
CHANGMIN La..
naper aku minat dia??
hmmmm..sebabnyer..
he's has a cute&cool smirk..cute&brightly smile..&good looking too..
&also his voice also good..
ok..thats all..
and Jaejoong,maybe because he's handsome..&his voice also..good..

Lagi satu fact,kenapa aku suka tetiba ley suka DBSK ni..
sbb most all of them have good voice..
and can sings live..

ok..lah nak tengok gambar diorang,tak?
mesti nak tengok..kan??
TaDa~~~~~~~~~~~~~





Kyaa~~~~~~~~~~~~~Changmin Oppa..Saranghae(Berbunga2 hatiku melihat wajah changmin..ni)

This Handsome boy..
alo make my heart melt like an ice-cream


mmg kena rr lagu mirotic tue ngan aku..skrunk..
part lyrics yang paling aku suka..
You want me, You’ve fallen for me, You’re crazy over me
You can’t escape I got you- Under my skin
You want me, You’ve fallen for me, You’re crazy over me
You’re my slave, I got you under my skin

Yes..Changmin Oppa..I Fallen For You&Crazy Over You... ♥_♥

2 comments:

Jung Nai Li said...

hahaha....lambatnyer jdi Cassies.....naili dah jdi cassies selama 3 thn....tuu pon naili tau mase 2009.....sedih jugak sbb diorang berpecah.....kalau akak nk tau lebih lanjut tentang diorang akak bole tnye naili kat www.tohoshinkinaili.blogspot.com !....naili tau sumenyer sbb naili TRUE CASSIOPEIA!

Zuryn Zakarya said...

ha..tue la naili..kwn2 akak kata akak ni lompat terus minat suju,whoaaa naili mmg 100% cassiopeia rr ni,good2....macehh bagi link,tue..nanti akak usha2 :D

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review