Join us on Facebook

Tuesday, November 16, 2010

Love??Future....???Or............



Assalamualaikum..
(Huhhh..Jawab2..bg yang muslim)
안녕하세요(annyeonghaseyo)
(utk semua...)

ok...mula2 skali..aku nak tanya korang..
korang kenal kan..model2 utk gambar kat atas..tue..
yang taw tue..xpelah..
butz yang xtaw..
yang perempuan tu..dari kumpulan SNSD(SEOHYUN)&dua mamat hensem tue..dari TRAX
Hmmmm......nak tanya ni..
apa yang korang bayangkan bila tengok gambar kat atas ni??
(huh..huh..fikir yer kawan2 sumer..)
ok..lah..
ni my opinion la..
when&after tengok gambar kat atas ni..
aku bayangkan masa depan aku..
dan ada rr ckitt..terbayang sal hal cintan cintun..ni..

naper sbb2 tue yang aku bayangkan..????
1st,hal masa depan tue..
sebabnya..
skrunk ni..masa depan aku hanya utk berjaya&graduate my studying...
walaupun disaat aku berjuang utk mendapat masa depan yang sangat cerah..
aku mengalami kesulitan hidup yang sangat susah dan complicated..
tapi..aku masih yakin Allah sentiasa bersama2 dengan aku..
untuk membantu hamba2nya yang berjuang utk mengecapi apa yang diharapkan..
dan harapan aku utk semester 5,aku study skrunk ni..
aku nak berjaya..berjaya..dan berjaya..
dan tak nak perkara lama berulang..
dan aku nak graduate dengan cemerlang..
tu je harapan aku skrunk..utk berjaya di masa hadapan..

ok..dah...
skrunk kita masuk bab2 jiwang ckitt..
aku akui..lah..
aku ni bukan orang yang bertuah dalam bab2 cinta cintun ni..
selalu frust,dikecewakan..and etc..
maybe ada rr..kot sbb2 yang aku dan tuhan je yang taw...
kenapa nasib aku begitu..
skrunk...ni..
kalau fikir bab2 cinta..ni..
bosan aku..
and i'll decide to myself..
biarlah jodoh tu,datang sendiri..
but aku pown kena berusaha cari jugak..
(but..not now..nanti2 lah pk..)
and jodoh utk aku..
cukuplah memahami aku,menghormati aku sebagai seorang manusia dan
menghormati aku sebagai insan yang bergelar perempuan..
dan biarlah seseorang yang akan menemani hidup aku selamanya tu..
menghormati ahli keluarga aku,dekat dengan allah,bertanggungjawab..dan pandai jaga diri dia sendiri,dari segala aspek..
Tue je yang aku nak ada utk seseorang yang akan menemani aku hingga ke akhir hayat..
dan aku yakin yang maha esa,sentiasa memberikan yang terbaik untuk umatnya..

ok..ni lah sebenarnya main topic aku yang aku tak citer2 lagi sebelum..
ok,sekian..
next post lak..if rajin nak uat senaman jari lagi.hue3..
ok..chowzzz...

No comments:

Post a Comment