Join us on Facebook

Wednesday, December 1, 2010

Good Bye November...Welcome Disember...

ASSALAMUALAIKUM..
Annyounghaseyo.... ^_^
hoho..today 1ST DECEMBER..
Maknanya dah nak masuk tahun 2011,da...
hmmm...adakah azam2 anda..dah terlaksana?
atau belum lagi??
kalau masih berkesempatan..laksanakan cepat..
kalau korang tanya aku..
erm...azam aku..nak bagi pengajian aku untuk semester 5 ni..succesful..
nak berharap sangat result aku untuk semester 5 ni..
aku lulus..(korang2 pown doakan,lah untuk aku skali ea..)
tu jer..azam..aku..
kalau tercapai alhamdullilah..
(sangat risau dan mendebarkan menanti 10/12/2010..)
hope everthing's fine..
ok..citer pasal azam 2010..dah settle da..

Kalau korang tanya azam 2011..
Mesti rr tamatkan pengajian aku dengan sempurna..
n cuba utk dapatkan lesen kereta..
(harap sangat2..azam 2011 tercapai..)

hmmm...dah alang2 aku post entry ni..
just nak wish thanks to



Sangat Kawaiii...suka sangat blog dia..


Thanks to you my dear
Sbb Tag,kan blog yang serba biasa ni..
Gomawo Chingu ^_^
Sangat2 Hargai.. :D

bertambah semangat untuk banyak entry pasal korea..n
bertambah rajin untuk mengupdate,kan blog selalu..
fighting!!!

k,lah...
next entry..
if rajin..
bubyeeee....

No comments:

Post a Comment