Join us on Facebook

Wednesday, December 1, 2010

TAG!!! ^_^

Amiey..
Saya Copy ni..dari blog awak..
Sebab Interesting..
credit to (http://vanilawhitechocolate.blogspot.com)



  1. Benda yang Paling Penting Dalam Hidup Korang

  2. Benda Terakhir yang Korang Beli Guna Duit Korang Sendiri

  3. Dimana tempat Korang ingin melangsungkan perkawinan dan tema korang nanti

  4. Adakah Korang sedang bercinta sekarang

  5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang 

  6. Dimana Korang selalu jumpa kekasih korang 

  7. novel/majalah/buku terakhir korang beli

  8. apakah nama penuh korang

  9. antara mak n ayah, mana korang lebih mesra

  10. adakah korang basuh baju korang sendiri

  11. dimana tempat yang korang betul-betul nak pergi

  12. pilih salah satu; peluk atau cium

  13. beritahu 3 benda tentang orang yang tagged korang

  14. 5 benda yang korang sangat sayang dalam hidup korang

  15. 5 lagu yang korang suka dan selalu dengar

  16. bilakah tarikh lahir korang and kat mana korang sambut tahun lepas

  17. 5 blogger yang korang nak tagged

  18. cite sikit blogger pertama yang korang tagged       




1)Benda Yang Paling Penting Dalam Hidup Korang
:Laptop,Handphone,MP3&MP4 Player

2)Benda Terakhir Yang Korang Beli Guna Duit Korang Sendiri
: Mini Speaker (Harga RM27)

3)Dimana tempat Korang ingin melangsungkan perkawinan dan tema korang nanti
:Erm...tempat tue..xtaw..tapi tema tue,aku suka Garden Concept..
ala2 cam dalam filem tu.. ;D

4)Adakah Korang sedang bercinta sekarang
:Bercinta???(Teng..Teng..Teng...)(No..Komen.... XD)

5)Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
:Kalau aku dah ada teman hidup..
aku akan cintakan dia..uat selama-lamanya...sehingga ajal menjemput diri ini..

6)Dimana Korang selalu jumpa kekasih korang
Erm???Xde Pakwe..Macam Mana nak Ada Tempat Dating..

7)Novel/majalah/buku terakhir korang beli
: Majalah Klikz cover depan Emma Watson..
(Beli Sebab ada Big Poster Super Junior(Hue3))

8)Apakah nama penuh korang
: NOR AZUREEN BINTI ZAKARYA

9)Antara mak n ayah, mana korang lebih mesra
:Mesra??Mak rasanya...Because She's Always At Home..
My Dad pown i mesra gak...(Dua2 Aku Sayang..)

10)Adakah korang basuh baju korang sendiri?
:erm,kat hostel basuh sendiri la..
tapi kalau kat rumah...
(faham2 sendiri..lah yerrr..)

11)Pilih salah satu; peluk atau cium?
Peluk(Lebih Mesra..)

12)Beritahu 3 benda tentang orang yang tagged korang
1)Nice
2)Friendly
3)Ermmm...(Nanti aku pk..kan..)

13)5 benda yang korang sangat sayang dalam hidup korang
:Laptop,Handphone,Mp3 Player,Mp4 Player,erm..tag name nama Minho(SHINee) (Hue3)
14)5 lagu yang korang suka dan selalu dengar
1)Oh Won Bin feat Miryo(I Love You And I Love You)
2)Orange Caramel (A~ing <3)
3)T-ara(Why Are You Being Like This)
4)FT.Island (After Love)
5)Donghae(Beautiful)

15)Dimana tempat yang korang betul-betul nak pergi?
:SEOUL&NEW YORK CITY

16)Bilakah tarikh lahir korang and kat mana korang sambut tahun lepas?
2/9/1990 (tahun lepas..sambut dengan family kat rumah jer..)

17)5 blogger yang korang nak tagged
1) Amiey
2)3)4)5) Akan difikirkan kemudian..

18)cite sikit blogger pertama yang korang tagged
:blog dia sangat cute,cute seperti orangnya jugak..n entry2 dalam blog dia pown best gak..

Ok..that's all
SEKIAN...

2 comments: