Join us on Facebook

Wednesday, December 1, 2010

Animal Pyjamas (너무 귀엽다 ^_^)






cute tak pyjamas kat atas ni..
cute,kan??
kalau korang perasan,kan..
banyak korean celebrity suka pakai pyjamas cam kat atas..ni..
contoh cam Dongho(U-KISS)..
ada beberapa ep U-kiss Vampire dia ada pakai pyjamas lebih kurang camnie..
haihhh kalau kat malaysia ada jual,lah..
aku orang pertama nak beli..(kalau muat XD)
Aku ada citer kat Mak Aku Tadi..
Mak aku kata gi rr Korea,BELI kat sana..
(duyaii!!entah bila zaman,aku ley gi korea..huhuhuhu...(merana...))

2 comments:

  1. Ada la pyjama yg camni jual kat msia :) cuba tgk ni https://www.facebook.com/media/set/?set=a.217490981616974.67244.217308398301899&type=3

    ReplyDelete
  2. salam :)
    actually dah tahu dah
    thanks for sharing the link :)

    ReplyDelete