Wednesday, December 1, 2010

Animal Pyjamas (너무 귀엽다 ^_^)

Posted by Zurin Zakarya at 12:54 AM





cute tak pyjamas kat atas ni..
cute,kan??
kalau korang perasan,kan..
banyak korean celebrity suka pakai pyjamas cam kat atas..ni..
contoh cam Dongho(U-KISS)..
ada beberapa ep U-kiss Vampire dia ada pakai pyjamas lebih kurang camnie..
haihhh kalau kat malaysia ada jual,lah..
aku orang pertama nak beli..(kalau muat XD)
Aku ada citer kat Mak Aku Tadi..
Mak aku kata gi rr Korea,BELI kat sana..
(duyaii!!entah bila zaman,aku ley gi korea..huhuhuhu...(merana...))

2 comments:

Syaziee Sid said...

Ada la pyjama yg camni jual kat msia :) cuba tgk ni https://www.facebook.com/media/set/?set=a.217490981616974.67244.217308398301899&type=3

Zuryn Zakarya said...

salam :)
actually dah tahu dah
thanks for sharing the link :)

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review