Join us on Facebook

Friday, July 2, 2010

3/07/2010???tidakkkk..!!!!!!!!

aiyarkkk...
besok dah nak kena balik kampus da ker??
siyess..rrrr..aku xmo balik sebenarnya..
tapi...haihhhhhh..
balik je rrr..
1/07/2010
birthday abang aku..
kitorang satu family smbt birthday abang aku..
kat KFC..
kitorang makan set dinner plate..
sumpah sonok..
share2...ayam,coleslaw,share air..
mmg sonok rrr..


hmmmm...
besok..perjuangan baru akan bermula..
semester 5 ni..
mmg aku kena hadapi macam2 dugaan rrr..
belum start semester 5 dugaan dah dapat..
pe cer skrunk??
tenangkan2 hati dan redha je la....
aku kena bertindak utk menyelesaikannya..
dengan hati yang tenang..
kuatkan semangat..
walaupun ada sesuatu perkara berulang lagi..
aku kena kuatkan semangat dan kena redha..
n berjuang untuk menghabiskan semester 5 ni..
hmmm..tu je harapan dan azam aku utk semester 5..ni..

kalau di"flashback" balik..
semester 4..pown.
agak mencabar..
tapi..aku mampu hadapi jugak..
dan alhamdulillah ada azam aku tercapai jugak..
walaupunnnnn........
hmmm..xyah rr..story the morry hal tue kat cnie..

tapi apa2 hal..moral of the story..
aku kena kuatkan semangat..tenangkan hati kalau ada apa2 problem..
istighfar banyak2..fikir betul2..n work hard ckitt this sem..
(tu suma nasihat2 mak aku yang sentiasa berada diingatan..)

pasal kisah2 cinta yang merepek..meraban suma tue..
aku dah xnak amik kira dah..
menda2 tu rr menyerabutkan pale..
hidup dgn kawan2..
n tumpu study sudah..
n grab my dream..
untuk menjejakkan kaki ke KOREA SELATAN..
that my new dream..
Korea..
one day..
i will be there..
HWAITING!!!
(Ni semua gara2 aku dok minat music korea rrr.ni..)
haha..

k,lah dah xnak citer panjang2..da
sepanjang aku cuti semester ni..
apa yang aku dok merepek2 kat blog aku..ni..
korang ada terasa hati ke..
ampunkan saya wahai kawan2ku..
saya hanya insan biasa..
n doakan aku..
apa yang aku harapkan dapat diselesaikan..
aku mampu utk menyelesaikan dgn hati yang tenang..
aminn..
(kalau korang ramai2 doa..campur dgn aku skali..
confirm doa aku tmakbul..)
n korang pown dapat pahala jugak...
berganda-ganda lagi..
kepada mak dan abah..
zurin minta maaf..
kalau..ada uat salah apa2..
(jap kalau ke..??aku rasa..memang ada..pown..)
bagi mak ngan abah marah..
zurin minta maaf..
zurin xsengaja nak uat camtue..

kalau nak story2 kan balik..
sepanjang cuti semester ni..
aku menjadi pengikut setia..
program2 ni..
MUSIC BANK,STAR GOLDEN BELL,INVINCIBLE YOUTH,LETS GO DREAM TEAM..
Confirm2 arr..aku ley gian kalau tak tengok suma ni..




tapi nak uat camne..
terima je rrr..
n tadi last performance aku dapat tengok dari SUPER JUNIOR..ngan CNBLUE..


sumpah sangat2 best tadi..
especially paling rindu sangat..
super junior la..
sbb cuti semester ni..
mmg aku sggup tgk music bank..
semata-mata kerana super junior..
I'm Loyal E.L.F
n surely i will miss them..n music bank..
N akan merindui MC MUSIC BANK..
SONG JOONGKI..
huarghhh..
adorable Joongki..
I Like Him..



n.........
one more thing..
aku memang akan merindui anak2 sedara aku..
ahmad umuar naim dan nizzar rayan..
walaupun dua2 nakal..
tapi cu'en tetap sayang..


Hahh..terluah sudah segala2 perasaan aku..
hmmm...sorry rrr..bagi korang sakit mata baca panjang2 lebar camni.
ok..akhir kata..
ni last entry aku..
untuk penghabisan cuti semester..
n kalau ada masa aku kat kampus nanti..
aku akan update blog aku..
don't worry bout that..
(uitm x block blogger.com..aku tak perlu risau pasal tue..) ^^

k,lah chawwww....
n assalamualaikum...

psst..maaflah last entry ni..
tunggang langgang ckitt...
^-^

No comments:

Post a Comment