Sunday, June 27, 2010

My Stuffz!!!Not Yours!!!!!!!!

Gahaha..
i'm back..
this entry kali ni..
bukan nak copycat dari blog irinenadiamarcello..nyerrr..
juz dapat idea from her blog..
but..first of all..
congratz kepada adik2 yag dah mendaftar masuk di UiTM..
tak kira rrr..mana2 UiTM skali pun..
Tahniahh Akak Ucapkan..
(Gahahaha.."Akak" Ker???)XD

Hmmm..dah ucap tahniah..dah..
but tu bukan motif post kali ni..
motif post kali ni..nak menunjukk..
menunjuk?????tunjuk apakah???????
Haaaaa...
nak aku citer takk..???
Ha..excited rrr..tue..
(gaahahahaha..cam blog aku ni..ramai follower je..kan..)

Haaa...back to the topic..
baru2 ini..
ayah aku ajak gi TESCO??
aku dengan kononnya uat2 excited tanya rrr..uat apa..
pastue mak aku pown mencelah..
"Gi Beli Barang Hang Nak Bawak balik Pi UiTM rrrr..."
aku pown.."Owhhh....Jom rr.."
Pastue mak aku pown..
"Ha...pi rrr..siap..."
dengan bergegasnya aku pown bersiap..
Ha...
suwuh sangat aku shopping barang2 aku..
memang,aku amik barang2..
yang bagi mak ngan ayah aku terbeliak biji mata..
macam2 rrr..aku amik..

nape aku beli siap2?
gila...nak beli banyak2 camnie kat sana..
mahal kot..kat Kedai Rahmat tue..
Harga kat kedai rahmat..
aku ley dapat lebey murah kat supermarket..
so..sebab tue..rr..beli siap2..
sonang citerrr..
orang laen dok kalut beli itu beli ini..
aku rileks je nanti..
gahahahahha..
(ayat banggaa...)
hmmm......
nak tengok barang apa yang aku cekau kat Tesco tue..
tapi..kalau korang nampak something yang colour dia "pinky2..." tue..
xyah tanya yerrr..menda apa tue..
sendiri mau ingat..

Hah...dah rrr..
xnak citer pannjang2 da..
sakit jari2 aku menaip ni..
ni ha..barang2 yang aku beli untuk bawak balik sana..






p/s:hah..banyak kan..
gahahaha..
so..moral of the story..
kalau mak ayah kita dah ajak nak gi beli barang keperluan kita..
amik je..banya2..
hahahahaha..
ni bukan menda baik untuk diamalkan..
ni nak menjahanamkan duit mak ayah korang lagi ada rr...

2 comments:

Join us on Facebook