Wednesday, April 14, 2010

huhuhu nak final exam da..

Posted by Zurin Zakarya at 8:11 AM
ellopz..
sorry kawan2 sumerrr..
dah lama tak mengupdate blog yang dah berhabuk ni..
bz..sangat..sangat bz..
ni pown masuk class lab computer jer..
aku baru ada masa nak update blog..
dah sumer social networking nyerr website lam uitm ni kena block..
blogging je menda terakhir
untuk hilangkan boring aku..
start 22 hrbln..
aku start final exam..
paper economy..
ramai kawan2 aku balik pas paper economy tue..
aku nak balik..
tapi..xpelah..
tunggu jer lah..
sampai last paper aku 3/5/2010..
sabar jer lah zuryn oiii..
cuti semester 2 bulan tue..
cuti..lah puas2..
minggu ni jer bz ngan test ngan presentation..
pastue b4 nak exam tue pown..
ada last common test..
orang laen dah habis test..
aku kena jawab test lagi..
nasib..nasib..
tapi,xpelah..
demi masa depan..
yeahhh..
(semangat terlebey pagi2 ni..)
k,lah da nak stat class..
byeee...
ada masa lagi,aku update..

0 comments:

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review