Thursday, February 25, 2010

ha..What should i do...?????

Posted by Zurin Zakarya at 4:21 PM

aduhh..
semalam ada satu memorable yang aku xkan lupa sampai bila2..
bermulanya camnie..
kat hostel aku..
ada uat foggging...
then aku pown terpaksa la..turun ngan membe2 aku..
aku terpaksa bawak laptop uat assignment kat DM..
then..tgh syok uat assignment..
orang yang aku suka n tengah angau ni pown turun jugak..
aku pown tunjuk r kat membe aku sapa orang yang aku suka tue..
Z: Q..Tue ha..dak yang aku suka tue..dah turun..
Q:mana2..
Z: Tue..ha yang pakai tshirt belang putih ngan biru..
Q:Owh..ok2..
then..aku pown sambung la uat assignment balik..
si Q..Ni..bagi tau..
Q: Weyh..dak tue..tgk ko..lah..
Z; Ye ker??tak kot..dia tgk orang laen la...
Q: Iyerrr..dia tgk ko...betulnyerr..dia tgk..ko..siap tongkat dagu lagi..
Z:Aduh...ye ker..lantak rr..biar ar..
mau tak cuak aku..
tapi tak tau..lah betul ke.dia tengok aku..
kalau betul..aku risau gak..
apalah dia fikirkan time tue..
aku takut dia..fikir something bad..je..
hmm...n aku ada terkantoi gak..
bila aku menjeling2 untuk melihat dia..
time tue..dia pown tgh menjeling tgk aku..
aduiii...malunyerrrrrrrr...!!
kalaulah dia tau aku suka dia..
manalah aku nak lari..
kalau dah berhadapan dengan dia...
tidakkkk!!!!
aku suka dia..
tapi malulah..
kawan2 aku suwuh aku masuk line..
tapi,xboleylah..
aku pompuan..xkan nak uat camtue..
camne nie..
F..saya suka..awak..
what should i do???

k,lah ada masa aku update blog lagi..
bubyeeeeeeee=)

0 comments:

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review