Thursday, January 28, 2010

what happen to my blog???

Posted by Zurin Zakarya at 8:48 PM
elopz..
assalamualaikum..
huhu..lama giler aku dah xupdate blog..
tersangat2 lama..xupdate
sorry frenz..
aku sangat2 bz..
dengan jadual class sangat pack..
dengan assignment lagi..
kalau on9 pown kalau aku masuk class yang kat lab jerr..
n ada waktu free je..baru on9..
ermm...adalah jugak kejadian yang ntah haper2 berlaku kat aku..
b4 this kan,aku ada story pasal someone yang aku suka tue..
then my frenz yang tau story ni terserempaklah dengan aku kat faculty cs.
sengaja je..bg hint sebut nama someone yang aku suka ni kat kawan dia..
yakni kawan aku jugak..
si kawan aku yang lagi sorang ni..
lagilah dah pandang laen macam je..
apehal lah..kawan dia ni sengaja sebut kuat2 nama seseorang yang aku suka tue..
huhu...sangat malu..
tapi..uat xtahu sudeyhhh...
haha..
k,lah nak study eco..
ada masa aku update blog lagi..
bubye...

0 comments:

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review