Join us on Facebook

Monday, December 28, 2009

oh..uitm i luv u..haha=)


(gambaran je ni..sebenarnya hostel aku,bukan camnie..)
hari ni
28/12/2009
keputusan penempatan kolej bagi sesi jan-april2009 dah kuar..
so..alhamdullilah..finally aku dapat kolej..
rumate yang sama..eazy,tapi with new one hanis..
hanis tue kawan eazy..n i know her..too
but eazy dah accept sambung degree kat shah alam..
hua..eazy..why u leave me..
u r my gud roomate since aku dah berroomate dengan pelbagai jenis manusia..
but she's the one understand me,lot..
tapi,nak uat camne..her future..
kalau aku jadi dia pown,aku akan accept tawaran tue..
bukan senang..
ok..berbalik pada topik..
hmm..bilik aku yang baru 4 this semester OM114/4..
No bilik A111..
Wink yang sama..
cuma dah bertukar aras..
aras satu..
hah..good..
mengurangkan beban aku memanjat tangga..
thank god..
mmg hal kolej ni lah..
yang paling aku risaukan..
kalau xdapat kolej nak dok mana..
menumpang bilik orang??neverrrrr...
aku bukan jenis macam tue.
kalau boley nak ada bilik..
so 4 the conclusion..syukur sangat,aku dapat kolej.. =)

No comments:

Post a Comment