Join us on Facebook

Saturday, December 5, 2009

Nak Dapat Extra Money????

hye =)
nak dapat extra money tak?
aku boley tolong..
korang juz kena follow instruction kat bawah ni..je..
sonang sangat!!
menda ni free 100%

Anda Nak Dapat Duit Lebey??Senang..
Saya Boleh Tolong..
Hanya Bagi 5 Minit Je..Untuk Saya Terangkan..


Mari Sertai Saya di Catcheye.com.my
http://www.catcheye.com.my/?r=13614


Catcheye ni haperr??
Ha..meh nak Story the Morry pasal Catcheye ni..

Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini,
ya,mudah saja,klik2 iklan tak sampai seminit dah dapat duit,
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..
katakan anda menaja 10 orang di level 1,
kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level,
tahu tak ? awak akan peroleh RM11 jika sehari mereka klik untuk 1 iklan,
kalau sehari mereka klik 10x anda peroleh RM11x10=RM110
jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..
banyak tu ,
awak taknak ke?
ayohlah sertai saya..benda ni 100% percuma..tak perlu modal
cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda free xkan tak boleh ajak..
untuk maklumat awak,keahlian catcheye telah mencecah 12000 orang sekarang..



BERMINAT???
Silalah Join..
cara-cara nak register camnie..
1.klik http://www.catcheye.com.my/?r=13614
2.klik join catcheye now
3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)
4.Isi jawapan: soalan 1 jawapan A, soalan 2 jawapan B,soalan 3 jawapan A. (jika awak jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5.klik agree and proceed..Ok siap
kemudian apa perlu buat?
1.klik sign in
2lepas sign in klik reward panel
3.Awak lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.
4.Copy link awak dan gantikan link saya ini dengan link awak.
5.postkan risalah saya ni dimana2 laman sosial yang tersedia & emailkan kepada kawan2.
6.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.percayalah!sebab benda ni 100% percuma
P/s: aktiviti terkini catcheyes akan diadakan di Penang Times


Apa tunggu lagi??come join us =)

No comments:

Post a Comment