Monday, December 21, 2009

huhu..geli aku!!!

Posted by Zurin Zakarya at 9:35 PM
haii..
actually beberapa jam lepas..
aku ada chat dengan someone ni..
dia ni,aku kenal dia kat satu chatroom..
n aku pernah berkawan dengan dia..
but skejap jer..
sebab he's not to me..
now dia ada new person in his life..
n also me..
nak dijadikan citerr.
aku ter'chatting' dengan awek dia..
ingatkan dia..la..yang on9..
skali.nah..si awek ni..bagi taw..
mamat ni,gi kerja..
dia tgh guna lappy ataupun laptop si mamat ni..
slmatlah aku xserang menda bukan2..
karang,xpasal2..aku pulak yang kena..
n tadi..dia buzz aku..
dia tanya nape..msj krat ym dia..smlm..
Bajet hebatt!!
orang juz nak tanya result exam dia jer..
ingat orang tiba2 nak menggedik la..nak Ym dia..
plizz..!!
dah elok2 tanya result sume..
dia buka citer hal awek dia..
panggil awek dia..wife..
(wife??plizzz...geli..nak termuntahhh!!!)
pastue tiba2 nak bagi ceramah kat aku..
"kita cakap kan..ibarat doa.."
oooiii..mamat,sedar diri ckitt..
kau tu..sape..nak bagi ceramah..??
baru ada gf..
berlagak ngan aku!!
ingat aku,nak jelez kerr??
geli taw..xde hubungan ape2..
tiba2 guna gelaran wife???
sedar diri ckitt...
huhu..
4 the conclusion: geliiii!!!..

0 comments:

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review