Friday, December 18, 2009

arggghhhhhh!!!!

Posted by Zurin Zakarya at 10:09 PM


what happen to myself??
feel unhappy..
feel not satisfied..
feel jealousy..
dowhh!!what happen??

ni..lah perasaan yang sentiasa berlegar2 di pemikiran aku..
n i dont know, why this come to me???

maybe,sebabb:
result??
yeahhh..maybe..bcoz all my friend,result diorang gempak habizzz!!
dekan..
pastue semua nak cabut gi ijazah..
pastue tinggal lah..dak2 yang cikadak nyerr..result ni,sambung je diploma..
maybe sebab tue,lah,aku rasa jealous..

not satisfied???
cam somebody tell me..
why this happen to me??
tak bersyukur kah,aku dengan nikmat kurnia yang diberikan??
masih adakah yang kurang,atas semua yang aku miliki skrunkk??
plizz,anyone tell me??
adakah sebab aku di rumah..
aku lupa seketika akan tanggungjawab aku sebagai HambaNya..
sehingga menyebabkan aku merasa tidak berpuas hati dengan apa yang aku miliki skrunk?

unhappy?????
whyy??
yang ni..lagi..lah aku musykil..
yeahh..maybe..
sebaab perkara-perkara yang dibawah ni,aku risaukan kowt..
1) pasal kolej: tersangat sangat risau..sebabnyerrr cgpa aku turun..n maybe it will
effect to my penempatan di uitm yang terchentaa itu..
2) risau what will happen in next semester: i don't know why..
selalu thinking, tak seronok n regret..
3) unhaapy with my life..
nak tau sebab haperr??
*yeahh..realitinya..walaupun aku dah ada someone into my life.
butz..i dont sure,whether i can accept him..
dia baik..walaupun his education juz spm..
nak dia ada bagi taw..yang dia nak amik spm lagi..
n nak continue study demi..aku..
aku boley terima dia,as special person in my life..
cuma take time..
*maybe sebab aku tak boley nak menggembirakan hati my parentz..
parentz aku harap,aku dapat bagi kat diorag result yang gempak..
butz, only that i can give..
i'm so sorry mak ngan abah..
zurin xminat sebenarnya OM,ni..
study atas dasar sebab ayah aku dah tolong aku sumbatkan jugak aku ke uitm
sebab ayah aku, nak tengok ada ahli keluarganya masuk uitm..
only that!!sorry dad..
zurin minat IT..bukan OM!!
Tapi dah ayah aku tolong,terpaksa aku proceed ke Semester 4..
Huhu..What Happen to You,nor Azureen????
do something to make all the person that i love satisfied with me..
god!!help me..

dear god!!plizz help me??
frenzz..help me..too..

0 comments:

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review