Sunday, November 15, 2009

J?????

Posted by Zurin Zakarya at 10:08 PM
urmmm...
haiii...
actually posting kali ni..
juz nak luahkan perasaan jer..
actually korang sume tau kan...
yang jumaat aritue aku da balik umah da...
so dah dua hari kat umah..ni...
cam biasa lah...
kerja harian aku...
on9...on9...on9...
n tadi masa aku tgh on9 kat facebook..
aku de jawab quiz yang kat facebook tue..
quiz tue:what is the first letter the person you will marry?"
and the result is J...
whooa...
terdiam jap aku...
n tiba2 pemikiran aku teringat kat someone yang aku kenal kat uitm perak...
dia pon bernama yang bermula dengan huruf J...gak..
aku kenal dia since part 1 until now...
mula2 xde apa2 perasaan pown kat dia...
tapi lama2 kelamaan aku cam suka kat dia..
bila aku jumpa dia..
aku xkeruan...
2 me he's nice..
walaupun aku ngan dia...
kadang2 ok...
kadang ada ribut yang berlaku..
walaupun ribut tue bukan berpunca dari aku..
tapi aku rasa cam ada perasaan yang lebih dari seorang kawan...
tapi aku confuse dengan perasaan aku..
confuse sebab "sayang" tue..
ada kat orang lain..
orang yang sampai skrunk aku akan menyayangi dia..
walaupun dia dah jadi milik orang lain..
n dia tak tau perasaan sebenar aku kat dia...
Ntahlahhh...
malas nak pk pasal ni...
cam mak aku cakap...
apa2 hal..
baik kita berkawan dulu...
dari berkawan barulah kita akan tau attitude dia..sebenar...
n semenjak aku da berkawan dengan si J..ni...
aku dah tau attitude dia sebenar...

0 comments:

Post a Comment

 

U And I Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review